Het nieuwe kantoor inrichten

Een kantoor(her)inrichten kan lastig zijn, en een erg tijdrovende klus. Je wilt dit zo goed mogelijk doen, en je wilt uiteindelijk dat je kantoor helemaal compleet is. Of je nu een volledige kantoor renovatie wil, of enkel een make-over van het interieur: Flex Projects ondersteunt en voert alles voor je uit. Zo hoef je nergens meer aan te denken!

Kantoor make-over

Toe aan een make-over van het kantoor? Of, wil je van het nieuwe kantoor gelijk een grote inspiratievolle ruimte maken? Wij geven je alvast wat tips, om de eerste stappen te ondernemen.

Groene werkomgeving op kantoor.

Tip 1: Zorg voor een groene omgeving

Het is erg belangrijk dat je een groene omgeving om je heen hebt. Een groene omgeving heeft enorm veel voordelen op jouw productietijd tijdens het werk. Wellicht meer dan je denkt! Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat je door een groene omgeving meer concentratie en inspiratie krijgt, en dat je de dag positiever start. Wij hebben al eens een blog geschreven over groen op kantoor. Deze lees je hier!

Tip 2: Zorg voor flex werkplekken

Flex werkplekken; tegenwoordig zijn er weinig nieuwe kantoren waar iedereen nog zijn of haar eigen werkplek heeft. Flex werkplekken zijn ontstaan om flexibiliteit te creëeren, en het draagt bij aan de sociale contacten tussen collega’s op de werkvloer. Flex Projects heeft al verschillende kantoren met flex werkplekken ingericht, deze kun je hier bekijken.

Tip 3: Daglicht

Daglicht klinkt ontzettend vanzelfsprekend, maar niet in ieder kantoor wordt hier rekening mee gehouden. Daglicht stimuleert de productiviteit van de werknemers en het zorgt ervoor dat je je beter kunt focussen op je werk. Het is dus niet geheel onbelangrijk om te proberen zo veel mogelijk daglicht binnen te laten! Mocht dit niet makkelijk kunnen, dan kan het ook helpen om de muren ineen lichte kleur te schilderen. Op deze manier creëer je een optische lichtinval.

Je hoeft het niet alleen te doen

Heb je na het lezen van onze tips behoefte aan meer kennis over het inrichten van jouw nieuwe kantoor? Of, heb je behoefte aan een gesprek met eenvan onze interieur architecten voor de make-over van jouw huidige kantoor? Het team van specialisten van Flex Projects helpt je graag. Met hun jaren lange ervaring weten zij van ieder kantoor een inspiratiebron te maken!

Neem gerust contact op voor vragen of meer informatie! Dit kan telefonisch, of aan de hand van een e-mail.

Bekijk meer Flex Projects

Bekijk al onze producten
Get in touch

Geïnteresseerd in wat
we voor jou kunnen betekenen?