Inrichting kantoor

Wilt u graag een mooie inrichting realiseren voor uw kantoor? Flex Projects is deskundig op het gebied van diverse inrichtingen. Wij hebben jarenlang ervaring in zowel kleine als grote projecten. Naast dat wij de inrichting van uw kantoor op ons nemen, voeren wij ook nog kantoorrenovaties uit, realiseren wij nieuwe praktijkinrichtingen en nog veel meer. Wij helpen u graag om hét eindresultaat te bereiken dat voldoet aan al uw wensen. 

Onze werkwijze

Flex Projects werkt vanuit een transparante netwerkconstructie aan de optimale benutting van de inrichting van een kantoor. Om zo goed mogelijk met u mee te denken en uw wensen te realiseren, werken wij met een heldere, flexibele en simpele aanpak. Ons team bestaat uit gedreven en ambitieuze professionals met ieder hun eigen specialisme. Vanaf het ontwerp tot de afbouw, zorgen wij ervoor dat uw project gecoördineerd wordt voor het beste resultaat. 

Design & Build

Bij Flex Projects werken we met een contractuele overeenkomst waarbij wij als organisatie onder één contract de verantwoordelijkheid op ons nemen voor zowel het ontwerp als de bouw van een project. Wij denken graag actief met u mee en geven advies op ieder vlak. 

Op basis van een kennismakingsgesprek starten onze professionals met een inventarisatie van de eisen en wensen. Vervolgens wordt het design besproken met onder andere een schetsontwerp, voorlopig én definitief ontwerp. Daarna start de voorbereiding en bij akkoord kan het project gerealiseerd worden. Er volgt een tussentijdse oplevering en aan het eind kunt u genieten van een opgeleverde inrichting van een kantoor dat precies voldoet aan uw wensen.

Houten kantoor design met twee blauwe banken.

Onze projecten 

Wij hebben al vele diverse projecten uitgevoerd in verschillende branches en tevreden klanten over de vloer gehad. Bent u benieuwd naar onze projecten? Bekijk onze meest recente projecten en laat u vooral inspireren! 

Meer informatie

Wilt u meer weten over wat Flex Projects voor de inrichting van uw kantoor kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier. Op basis van uw ideeën komen wij met een uniek ontwerp. U kunt ook direct een offerte aanvragen. Wij staan graag voor u klaar! 

Bekijk meer Flex Projects

Bekijk al onze producten
Get in touch

Geïnteresseerd in wat
we voor jou kunnen betekenen?