Interieurprojecten

De inrichting van je kantoor moet passen bij je bedrijf, het werk wat je doet, de huisstijl en de wensen. Flex Projects helpt graag met het uitdenken en uitwerken van alle verschillende interieur projecten. Het interieur van je bedrijf straalt het imago uit, en dus is het belangrijk om dit op orde te hebben. Aan de hand van een moodboard en een schets zorgen we er voor dat iedere werkruimte goed aansluit op de wensen.

Ingerichte kantoorruimte met glazen wanden.

Huisstijlen

Onze professionals weten als geen ander hoe lastig het kan zijn om een unieke, maar toch praktische kantoorinrichting te realiseren. Met onze jarenlange ervaring kunnen we er voor zorgen dat uw kantoor of werkruimte volledig aansluit bij uw (huis)stijl. Een paar voorbeelden hiervan: de moderne stijl, de Scandinavische stijl en de minimalistische stijl. Daarnaast kunnen weer natuurlijk ook voor kiezen om de inrichting van het pand volledig aan te passen aan de huisstijl, en de kleuren hiervan.

Het kantoor praktisch inrichten

Naast het adviseren over de meubels, raambekleding en kleuren kunnen wij ook meedenken over de praktische zaken binnen het kantoor. Is er al nagedacht over de systeemplafonds, mechanische ventilatie, of akoestische aspecten binnen het pand? Daarnaast is het ook goed om na te denken over voldoende opbergruimte, welke aansluit bij uw wensen. Onze ervaring leert bijvoorbeeld dat bij het gebruiken van flex werkplekken geen ladeblokken nodig zijn, maar juist kluisjes erg belangrijk zijn om de persoonlijke spullen op te bergen. Ieder interieur project heeft zijn eigen praktische inrichting nodig, en het is belangrijk om hier over na te denken.

Uw droomresultaat

Flex Projects neemt deze zorg graag uit handen. Met ons Design & Build specialisme adviseren en realiseren wij vele inrichtingsprojecten. Ons innovatieve en vooruitstrevende team heeft al jarenlange kennis en ervaring in de markt. Bij ons bruist het van de energie en wij doen ons werk met plezier! Flex Projects staat voor verbondenheid, durf, creativiteit, kwaliteit, en werkt met een no-nonsense mentaliteit. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op. We are here to help! 

Bekijk meer Flex Projects

Bekijk al onze producten
Get in touch

Geïnteresseerd in wat
we voor jou kunnen betekenen?