Interieurprojecten Amsterdam

Flex Projects realiseert diverse interieurprojecten in Amsterdam en omgeving. Wij hebben jarenlang ervaring met het inrichten van onder andere kantoren, praktijken, werkplekken en nog veel meer. Flex Projects is een innovatief bedrijf en wij spelen in op de laatste trends. Wij helpen u graag met het inrichten van uw ruimte en geven advies aansluitend op uw wensen. 

Onze werkwijze

Om ervoor te zorgen dat uw wensen nageleefd worden, proberen we deze altijd zo goed mogelijk te realiseren. Wij denken actief met u mee en werken met een flexibele en heldere aanpak. Op deze manier weet u als klant waar u aan toe bent. Binnen Flex Projects hebben wij professionals die hun eigen specialisme hebben en hun eigen verantwoordelijkheid. Zo wordt het project gecoördineerd en afgerond met het beste eindresultaat.

Onze projecten 

Flex Projects heeft al vele projecten mogen realiseren voor verschillende opdrachtgevers. De interieurprojecten zijn gedaan in diverse branches en van verschillende omvang. Zo hebben wij serviceprojecten, kantoorinrichtingen en praktijkinrichtingen gerealiseerd. Ben je benieuwd naar ons resultaat? Bekijk onze meest recente projecten.

Houten kantoor design met zitkrukken in de kleuren blauw, wit en zwart.


Meer informatie

Wilt u graag een interieurproject realiseren in Amsterdam? Wij helpen u graag! U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen of direct een offerte aanvragen. Wij streven samen met u om tot een uniek idee te komen. 

Bekijk meer Flex Projects

Bekijk al onze producten
Get in touch

Geïnteresseerd in wat
we voor jou kunnen betekenen?