Kantoorinrichter

Bent u op zoek naar een kantoorinrichter? Flex Projects ontwerpt en levert diverse kantoorinrichtingen in verschillende branches. Zo realiseren wij complete kantoorinrichtingen, kantoorrenovaties en nieuwe praktijkinrichtingen. Onze professionals zijn gedreven en ambitieus met ieder hun eigen specialisme en verantwoordelijkheid. Samen met u streven we naar een verbluffend resultaat dat aansluit op uw wensen. 

Onze werkwijze

Flex Projects werkt vanuit een transparante netwerkconstructie. Wij hanteren een simpele, transparante en flexibele aanpak. Om u te voorzien van het beste advies, luisteren we naar uw wensen. Zo zorgen we ervoor dat het beste eindresultaat bereikt wordt. Van ontwerp tot en met de realisatie zorgen wij voor uw kantoorinrichting! 

Design & Build

Om de ideale kantoorinrichting te realiseren, nemen wij als organisatie alle verantwoordelijkheid op ons. Dit doen wij onder één contract. Om projecten zo soepel mogelijk te laten verlopen, wordt er een stappenplan gevolgd: 

  • De kennismaking: hierin wordt onder andere het budget en uw wensen besproken;
  • Het design: deze is voorzien van een schets, een voorlopig- én definitief ontwerp;
  • De voorbereiding: we bespreken hier het definitief budget, de contractering en de uitvoering van het project; 
  • De realisatie van het project en een tussentijdse oplevering; 
  • De overdracht van een nieuwe kantoorinrichting! 

Onze projecten 

Flex Projects heeft ervaring met zowel kleine als grote projecten. Wij hebben al vele tevreden klanten over de vloer gehad. Bent u benieuwd naar de projecten die wij zoal gerealiseerd hebben? Bekijk dan onze meest recente projecten en laat u vooral inspireren!

Contact met Flex Projects

Wilt u graag uw kantoor laten inrichten door een professioneel kantoorinrichter? Dan zit u bij Flex Projects goed! U kunt vrijblijvend contact opnemen via ons contactformulier of direct een offerte aanvragen.

Flex werkplekken met witte zit sta bureaus en dubbele schermen.

Bekijk meer Flex Projects

Bekijk al onze producten
Get in touch

Geïnteresseerd in wat
we voor jou kunnen betekenen?