Kantoorinrichter Amsterdam

Bent u op zoek naar een kantoorinrichter in Amsterdam? Bij Flex Projects zit u goed! Wij zijn een innovatief en vooruitstrevend bedrijf en realiseert de meest uiteenlopende kantoorinrichtingen. Voor zowel kleine als grote projecten zijn wij dé specialist voor het inrichten van uw kantoor. Flex Projects heeft deskundige kantoorinrichters die gegarandeerd het verschil maken!

Kantoor design met groene planten en gele stoelen.

Design & Build

Onze kantoorinrichters werken met passie aan diverse projecten. Wij ontwerpen voor u het design en realiseren het project tot en met de bouw. Alle verantwoordelijkheid nemen wij als bedrijf op ons. Dit wordt contractueel vastgesteld in een overeenkomst. Om dit proces zo goed mogelijk te laten verlopen, zullen we een aantal stappen doorlopen: Allereerst maken we kennis met u zodat we de planning kunnen bespreken, uw budget en uw wensen in kaart kunnen brengen. Vervolgens zal er een design opgezet worden en zal de kantoorinrichter een schets, een voorlopig én een definitief ontwerp maken. Daarna vindt de voorbereiding plaats waarin het definitieve budget en de uitvoering van het projecten worden besproken. Nu kan het project gerealiseerd worden waarin u ook een tussentijdse oplevering zal krijgen. Ten slotte, vindt de overdracht plaats en kunt u genieten van een nieuw kantoor! 

Een kantoorinrichting

De kantoorinrichter kijkt bij het inrichten niet alleen naar nieuwe meubels, maar wordt het gehele plaatje compleet gemaakt. Zo wordt de vloerafwerking meegenomen, bepaalde systemen en de bekleding van de ramen. Op deze manier krijgt het kantoor een nieuw visitekaartje. Zodra er gedacht is aan alle praktische zaken, kan het inrichten beginnen. De aankleding van het kantoor, de bureaus, tafels en accessoires spelen hierbij een rol. Flex Projects denkt graag actief met u mee zodat de ideale kantoorinrichting gerealiseerd wordt en aan uw wensen voldoet! 

Meer informatie

Wilt u graag met een professioneel kantoorinrichter aan de slag om uw kantoor te vernieuwen? Flex Projects is actief in Amsterdam en omgeving. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij streven om samen met u tot een uniek idee te komen. Wilt u direct een offerte aanvragen? Dat kan op deze pagina

Bekijk meer Flex Projects

Bekijk al onze producten
Get in touch

Geïnteresseerd in wat
we voor jou kunnen betekenen?