Kantoorinrichting Gorinchem

Wilt u graag een unieke kantoorinrichting realiseren? Flex Projects is dé specialist die zich bezighoudt met kantoorinrichtingen in Gorinchem en omgeving. Wij zijn een innovatief bedrijf en houden ons bezig met zowel grote als kleine inrichtingsprojecten. Al jarenlang hebben wij de kennis en ervaring met kantoorinrichtingen. Wij geven u graag het beste advies en streven naar het beste eindresultaat!

De ideale kantoorinrichting

Met een paar nieuwe meubels veranderd de inrichting gering. Voor een vernieuwde kantoorinrichting komt er meer bij kijken. We zetten een aantal dingen op een rij waar u aan kan denken: 

  • Vloerafwerking: kiest u voor een harde vloer (tegels, laminaat) of gaat u voor een zachte vloer (tapijt)? 
  • Systemen: gaat u voor een klimaatsysteem of neemt u ventilators? 
  • Vergaderruimtes: hoe deelt u deze in en hoe kleedt u ze aan? Kiest u voor grote overlegruimtes of gaat u toch voor aparte werkplekken 
  • Ramen: voor welk raambekleding kiest u?

En laten we uiteraard niet vergeten dat bureaus, vergadertafels, bureaustoelen en accessoires de ruimte afmaken. Zo zijn er een hoop dingen om over na te denken. Flex Projects denkt graag met u mee en doorloopt elke stap zodat u uiteindelijk de ideale kantoorinrichting hebt en alles voldoet aan uw wensen! 

Blauwe ruimtes op kantoor en een grote plant.

Design & Build

Als bedrijf nemen wij alle verantwoordelijkheid op ons onder één contract. Vanaf het ontwerp tot en met de start van het project realiseren wij jouw kantoorinrichting. Het proces ziet er als volgt uit: We maken kennis en bespreken zaken, zoals het budget, de planning, uw wensen en de offerte. Daarna komen we met een design waarbij u een schets, een voorlopig én definitief ontwerp ontvangt. Dan starten we de voorbereiding waarin we het definitief budget bespreken en de uitvoering van het project. We zorgen ervoor dat er een tussentijdse oplevering wordt volbracht en uiteindelijk een nieuw kantoor kunnen overdragen! 

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over kantoorinrichting? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via dit formulier. Wij zorgen ervoor dat al uw wensen meegenomen worden en denken mee om tot een uniek idee te komen. Wilt u direct een offerte aanvragen? Op deze pagina kunt u de nodige gegevens achterlaten, zodat wij zo snel mogelijk contact met u opnemen!

Bekijk meer Flex Projects

Bekijk al onze producten
Get in touch

Geïnteresseerd in wat
we voor jou kunnen betekenen?