Kantoorinrichting Zandvoort

Een kantoorinrichting realiseren in Zandvoort? Bij Flex Projects zit u goed. Wij ontwerpen en leveren diverse projecten. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor een kantoorinrichting, ook houden wij ons bezig met kantoorrenovaties en nieuwe praktijkinrichtingen. Al jarenlang hebben wij ervaring in het uitvoeren van kleine en grote projecten. Uw wensen staan voorop en daarbij geven wij u het beste advies. Samen met onze klanten streven wij naar een verbluffend resultaat! 

Onze werkwijze

Tegenwoordig heeft de werkplek meer dan alleen fysieke voorwaarden. De werkplek van nu is een plek waar ontmoetingen plaatsvinden en mensen hun kennis kunnen delen. Flex Projects zorgt voor de optimale benutting van een kantoorinrichting vanuit een transparante netwerkconstructie. Wij denken graag actief met u mee om het beste eindresultaat te bereiken. Flex Projects werkt met een heldere, simpele en vooral flexibele aanpak. Onze professionals hebben ieder hun specialisme om ervoor te zorgen dat uw project van ontwerp tot afbouw met succes wordt gecoördineerd! 

Design & Build

Als organisatie nemen wij alle verantwoordelijk op ons voor de ideale kantoorinrichting en dit doen wij onder één contract. Flex Projects ontwerpt en realiseert het project. Om het project zo soepel mogelijk te laten verlopen, zal er een stappenplan gevolgd worden tijdens het proces: 

  • De kennismaking, waarin we onder andere het budget en uw wensen bespreken;
  • Het design dat voorzien is van een schets, een voorlopig- én definitief ontwerp;
  • De voorbereiding om een definitief budget te bespreken, de contractering en de uitvoering van het project; 
  • De realisatie van het project en een tussentijdse oplevering; 
  • De overdracht van een nieuwe kantoorinrichting! 
Kantoor design met rode scheidingswanden en een uitzicht.

Meer informatie 

Bent u geïnteresseerd in wat Flex Projects precies voor uw kantoorinrichting in Zandvoort kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier. Het is uiteraard ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Nieuwsgierig wat voor projectinrichtingen we al hebben mogen realiseren? Bekijk dan onze projecten!

Bekijk meer Flex Projects

Bekijk al onze producten
Get in touch

Geïnteresseerd in wat
we voor jou kunnen betekenen?