Kantoormeubelen & projectinrichting

Flex Projects is een innovatief en vooruitstrevend bedrijf in het adviseren en realiseren van de meest uiteenlopende inrichtingsprojecten. Door jarenlange kennis en ervaring kunnen wij actief meedenken en ondersteunen in het maken van de juiste keuzes. Onze gedreven professionals nemen hun verantwoordelijkheid en houden rekening met al uw doelstellingen: voor nu én in de toekomst. Flex Projects coördineert en levert het ontwerp, de realisatie en de afbouw van uw unieke totaalconcept. Door onze praktische en heldere aanpak weet u precies waar u als klant aan toe bent! 

Onze werkwijze

Wij werken vanuit een transparante netwerkconstructie en vinden het belangrijk dat de werkplek van de toekomst meer dan alleen fysieke voorwaarden heeft. De werkplek is een plek voor ontmoetingen tussen verschillende mensen die hun interesses en kennis delen en samen aan projecten werken. Wij staan voor een heldere en flexibele aanpak, zodat we het eindresultaat bereiken dat u voor ogen heeft! Onze ambitieuze professionals hebben ieder hun eigen verantwoordelijkheid en denken graag met u mee. Wij coördineren uw project van ontwerp tot realisatie. En met succes! 

Design & Build

Een inrichtingsproject vergt tijd. Binnen deze periode willen wij u graag ontzorgen, en is ons team verantwoordelijk voor het gehele project. Dit houdt in dat wij niet enkel uw totaalconcept ontwerpen, maar ook het volledige project realiseren. Aan de hand van ons Design & Build proces volgen we een bewezen aanpak welke er als volgt uit ziet:

1. Kennismaking waarin we zaken bespreken, zoals uw persoonlijke wensen, de planning en het budget;
2. Het opzetten van een design waarin we een schets, voorlopig-én definitief ontwerp maken; 
3. Het starten van de voorbereiding waarin het definitieve budget en de uitvoering van het project besproken wordt;
4. Het project wordt gerealiseerd met een tussentijdse oplevering;
5. De overdracht van het project met een gloednieuwe inrichting en kantoormeubelen!

Flex Projects webshop

Enkele van onze producten zijn ook beschikbaar in de Flex Projects webshop. Bestel ze direct online! Wij komen deze met onze eigen bezorgdienst afleveren en monteren, op een voor u geschikt moment.

Complete kantoorinrichting met elektrisch verstelbare bureau's

Contact

Heeft u vragen of wilt u praten over een mogelijk project? Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook een offerte aanvragen, zodat wij wat meer weten over uw ideeën en gedachten en een passend voorstel kunnen doen.

Bekijk meer Flex Projects

Bekijk al onze producten
Get in touch

Geïnteresseerd in wat
we voor jou kunnen betekenen?