Kantoormeubelen

Wilt u graag een exclusief design voor op kantoor met unieke kantoormeubelen? Flex Projects helpt u dit te realiseren! Wij zijn een innovatief bedrijf en adviseren u graag voor diverse inrichtingsprojecten. Flex Projects heeft jarenlang ervaring met inrichtingen en het op de juiste wijze plaatsen van kantoormeubelen. Zo kijken uw klanten hun ogen uit. 

Onze werkwijze

Wij werken vanuit een transparante netwerkconstructie. Flex Projects vindt het belangrijk dat de werkplek van de toekomst meer dan alleen fysieke voorwaarden heeft. Het is een plek voor ontmoetingen tussen verschillende mensen. Mensen die hun interesses en kennis delen en samen aan projecten werken. Wij staan voor een heldere en flexibele aanpak, zodat we het eindresultaat bereiken dat u voor ogen heeft! Onze ambitieuze professionals hebben ieder hun eigen verantwoordelijkheid en denken graag met u mee. Wij coördineren uw project van ontwerp tot realisatie. En met succes! 

Design & Build

Een inrichtingsproject vergt tijd. Maar maakt u zich vooral geen zorgen, ons team is verantwoordelijk voor het gehele traject! Dat betekent dat wij niet alleen ontwerpen, maar ook het project realiseren. We volgen het proces en hebben een stappenplan die er als volgt uit ziet:


  • Kennismaking waarin we zaken bespreken, zoals uw persoonlijke wensen, de planning en het budget;
  • Het opzetten van een design waarin we een schets, voorlopig-én definitief ontwerp maken; 
  • Het starten van de voorbereiding waarin het definitieve budget en de uitvoering van het project besproken wordt;
  • Het project wordt gerealiseerd met een tussentijdse oplevering;
  • De overdracht van het project met een gloednieuwe inrichting en kantoormeubelen!

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over inrichtingen? Wij helpen u graag de beste kantoormeubelen uit te kiezen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via dit formulier. Om direct een offerte aan te vragen gaat u naar deze pagina en kunt u de nodige gegevens achterlaten. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Bekijk meer Flex Projects

Bekijk al onze producten
Get in touch

Bent u geïnteresseerd in wat
wij voor u kunnen betekenen?