Klein kantoor inrichten

Wilt u een uniek en efficiënt klein kantoor inrichten? Bij Flex Projects staan we voor u klaar voor de volledige inrichting van uw kantoor. Ons team beschikt over jarenlange ervaring en kennis op het gebied van inrichten van een klein kantoor. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies en maken uw wensen waar. Samen met u werken we naar een verbluffend resultaat! 

Design & Build

Flex Projects werkt met een flexibele, simpele en heldere aanpak, zodat u als klant precies weet waar u aan toe bent. Wij werken met een contractuele overeenkomst waarbij we als organisatie de verantwoordelijkheid op ons nemen voor zowel het ontwerp als de bouw van een project. Ons team is deskundig en werkt met passie aan diverse inrichtingen. 

Wij laten u graag de stappen in het proces zien: 

  • Allereerst vindt er een kennismakingsgesprek plaats waarbij onder andere een plan van aanpak wordt opgesteld, het budget wordt besproken en uw wensen besproken worden; 
  • Vervolgens starten we met het design. U ontvangt van ons een schets, een voorlopig- en definitief ontwerp;
  • Daarna volgt de voorbereiding waarin zaken, zoals contractbespreking en de uitvoeringsplannen worden besproken;
  • Tenslotte, wordt de inrichting gerealiseerd en ontvangt u als klant tussentijdse opleveringen;
  • Nu kunt u genieten van een opgeleverd project met het beste eindresultaat! 

Klein kantoor inrichtingen creëren door Flex Projects 

Naast dat we deskundig zijn in het inrichten van kleine kantoren, biedt Flex Projects ook andere projectinrichtingen. Zo hebben wij diverse kantoorrenovaties gerealiseerd en complete kantoor- en praktijkinrichtingen. We hebben projecten uitgevoerd voor verschillende opdrachtgevers in diverse branches. Uiteindelijk willen we zorgen voor een fijne werkomgeving! 

Meer informatie

Wilt u graag het beste advies ontvangen en een klein kantoor inrichten met hulp van de professionals van Flex Projects? Neem vrijblijvend contact op via ons contactformulier of vraag direct een offerte aan. Zo kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn en wat we voor u kunnen betekenen. Benieuwd welke projecten wij zoal gerealiseerd hebben? Bekijk ze hier en laat u inspireren!

Moderne kantoorruimte met blauwe rolstoelen en een ovale tafel.

Bekijk meer Flex Projects

Bekijk al onze producten
Get in touch

Geïnteresseerd in wat
we voor jou kunnen betekenen?