Moderne kantoorinrichting

Wilt u een unieke, moderne én efficiënte kantoorinrichting realiseren? Flex Projects helpt u graag met de volledige inrichting van uw kantoor. Onze deskundige medewerkers beschikken over jarenlange kennis en kunde in diverse soorten projectinrichtingen. Hierin voorzien wij u graag van persoonlijk advies en op basis van uw wensen en behoeften verwezenlijken wij uw ideale kantoorinrichting! 

Kantoorinrichting: efficiënt en modern

Een goed doordacht interieurontwerp heeft verschillende voordelen. Zo zorgt het er niet alleen voor dat uw kantoor een fraaie uitstraling krijgt, maar heeft het ook positieve invloed op de productiviteit. Er zijn een aantal belangrijke factoren die nodig zijn om de ideale kantoorinrichting te realiseren. Zo zijn nieuwe meubels een onderdeel hiervan, maar ook aspecten zoals:

  • De vloerafwerking: denk hierbij aan de keuze tussen een harde vloer (tegels, laminaat) of een zachte vloer (vloerbedekking). 
  • Systemen: gaat u voor een ingebouwd klimaatsysteem of liever voor ventilatoren?
  • De vergaderruimtes: de inrichting en design hebben veel invloed op de werksfeer.
  • Raambekleding: er zijn veel diverse soorten raamdecoratie, maar welke passen het beste bij uw organisatie?

Niet alleen bovenstaande elementen, maar ook de aankleding van uw kantoor heeft invloed op de werkomgeving. Zo maken de bureaus, stoelen, tafels en uiteraard ook accessoires de uitstraling compleet. Met andere woorden, u heeft veel dingen om over na te denken. Flex Projects neemt dit graag voor u uit handen om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Aan de hand van wat u voor ogen heeft streven wij naar een resultaat waar u nog jarenlang van kunt genieten. 

Bureau ingericht met dubbele schermen en een voetsteun


Design & Build

Bij Flex Projects werken we met een contractuele overeenkomst. Hierbij nemen wij de volledige verantwoordelijkheid op ons wat betreft het ontwerp en de bouw van uw project. Daarnaast zijn flexibiliteit en een heldere aanpak belangrijke kernwaarden van onze service. Op deze manier weet u precies wat u van ons kunt verwachten. 

We hebben een deskundig team vol enthousiaste professionals die ieder hun eigen specialisme hebben. We starten het traject met een kennismakingsgesprek waarbij we onder meer het budget, de planning en het plan van aanpak bespreken. Vervolgens starten we met het maken van een schets, de voorbereidingen de officiële start van de realisatie. Aan het einde van het proces wordt u verrast met uw nieuwe, moderne kantoorinrichting! 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over wat Flex Projects voor uw kantoorinrichting kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier. Wij laten ons graag inspireren door uw wensen en komen zo met een uniek ontwerp. Het is uiteraard ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Benieuwd naar de diverse kantoorinrichtingen die we al mogen hebben realiseren? Bekijk dan snel onze projecten

Bekijk meer Flex Projects

Bekijk al onze producten
Get in touch

Geïnteresseerd in wat
we voor jou kunnen betekenen?