Projectinrichting Amsterdam

Flex Projects is een innovatief bedrijf gespecialiseerd in het adviseren en realiseren van de meest uiteenlopende inrichtingsprojecten. Kantoorinrichtingen, kantoorrenovaties, praktijkinrichtingen en serviceprojecten, wij doen het allemaal. Hierin voorzien wij u graag van persoonlijk advies en werken we samen met u naar een eindresultaat toe dat perfect aansluit bij uw wensen en behoeften. Wilt u een projectinrichting in Amsterdam laten realiseren? Het team van Flex Projects staat voor u klaar! 

De ideale projectinrichting

Een goed doordachte projectinrichting heeft verschillende voordelen. Zo zorgt het er niet alleen voor dat uw ruimte er fraai uitziet, maar heeft het ook een positieve invloed op de productiviteit, in welke branche u ook werkzaam bent. Het ideale interieurontwerp bestaat uit een aantal belangrijke onderdelen, waaronder:

  • De afwerking van de vloer: u heeft hierbij de keuze uit een harde vloer of zachte vloer.
  • Systemen: de keuzes variëren van een ingebouwd klimaatsysteem tot ventilatoren. 
  • Vergaderruimtes: Design en inrichting van de ruimte hebben invloed op de werksfeer.
  • Raambekleding: er zijn oneindig veel mogelijkheden wat betreft raamdecoraties, met ieder een eigen charme en uitstraling.

Ook de aankleding van uw ruimte draagt bij aan een innoverende en fijne werkomgeving. U kunt hierbij denken aan bureaus, stoelen, tafels en uiteraard accessoires. Kort gezegd zijn er veel verschillende elementen waar u rekening mee moet houden bij het verwezenlijken van een fraaie en efficiënte projectinrichting. Aan de hand van uw specifieke wensen creëren wij het ideale interieurontwerp. 

Design & Build

Bij Flex werken we met contractuele overeenkomsten. Hierin nemen wij de verantwoordelijkheid wat betreft het ontwerp en de bouw van het project. Een flexibele en heldere aanpak is waar wij voor staan. Zo weet u precies waar u aan toe bent. 

Ons team bestaat uit deskundige en enthousiaste professionals met passie voor hun vak én ieder hun eigen specialisme. Op basis van een kennismakingsgesprek starten zij met de schets van uw project. Na een gedegen voorbereiding, start de realisatie. Er volgt een tussentijdse oplevering en aan het eind kunt u genieten van een opgeleverd project dat precies voldoet aan uw wensen. 

Kantoor ruimte met groene accenten middels planten.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over wat Flex Projects precies voor uw projectinrichting in Amsterdam kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op via ons contactformulier. Op basis van uw ideeën komen wij met een uniek ontwerp. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Nieuwsgierig wat voor projectinrichtingen we al hebben mogen realiseren? Bekijk dan onze projecten!

Bekijk meer Flex Projects

Bekijk al onze producten
Get in touch

Geïnteresseerd in wat
we voor jou kunnen betekenen?