Projectinrichting Haarlem

Wilt u graag een projectinrichting in Haarlem laten realiseren? Bij Flex Projects bent u aan het juiste adres! Wij zijn een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in het adviseren en realiseren van diverse inrichtingsprojecten. Zo bieden wij onder andere kantoorinrichtingen, kantoorrenovaties, serviceprojecten en praktijkinrichtingen. Tijdens het project voorzien wij u graag van persoonlijk advies en zorgen we er voor dat het gewenste eindresultaat perfect aansluit bij uw behoeften. Ons team staat graag voor u klaar! 

Vergaderruimte met groene stoelen en witte muren.

De ideale projectinrichting

Een goed neergezet idee en doordachte projectinrichting heeft vele voordelen. Naast dat uw ruimte er fraai uitziet, heeft het ook invloed op bijvoorbeeld de productiviteit in positieve zin. Het maakt niet uit in welke branche u werkzaam bent, medewerkers zijn vaak een stuk gemotiveerder in een ruimte die aantrekkelijker is. Daarnaast is het ook hét visitekaartje voor klanten. 


Het ideale interieurontwerp betreft een aantal belangrijke onderdelen, zoals:

  • De afwerking van de vloer, zoals de keuze uit een harde of zachte vloer;
  • Systemen die kunnen variëren van een ingebouwd klimaatsysteem tot ventilatoren; 
  • Vergaderruimtes waarvan het interieur invloed kan hebben op de werksfeer.
  • Raambekleding waarbij er oneindig veel keuzes zijn, met ieder hun eigen charme en uitstraling.

Niet alleen bovengenoemde onderdelen zijn belangrijk, maar ook de aankleding van uw ruimte draagt bij aan een innoverende en prettige werkomgeving. Zo hebben bureaus, tafels, stoelen en accessoires ook een impact op de werksfeer. Er zijn dus verschillende elementen waar u rekening mee dient te houden om een fraaie projectinrichting te realiseren. Wij creëren het ideale interieurontwerp met passie en vakmanschap voor u dat aansluit op uw specifieke wensen. 

Design & Build

Geen loze beloftes, wij zijn er voor u als klant. Wij werken met een contractuele overeenkomst waarin wij de verantwoordelijkheid nemen van ontwerp tot afbouw. Wij leveren hiervoor onze eigen unieke totaalconcepten die elke keer opnieuw onze klanten doen verbazen. 

Het traject wordt gestart met een kennismakingsgesprek waarin we uw wensen zo goed mogelijk kunnen uitwerken. Hieruit volgt een schets van uw project. Na een degelijke voorbereiding starten we met de realisatie. Aan het eind van het traject heeft u een projectinrichting naar wens en die voldoet aan uw verwachtingen.

Flex Projects is gedreven en heeft ambitieuze professionals met ieder hun eigen specialisme. Wij houden altijd rekening met alle doelstellingen die u heeft. Ons doel is om u als klant op de lange termijn tevreden te stellen door ons werk uit te voeren en te doen waar we goed in zijn. 

Meer informatie

Wilt u weten wat Flex Projects voor uw projectinrichting in Haarlem kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. U kunt ook direct een offerte aanvragen. Bent u nieuwsgierig naar de projectinrichtingen die wij hebben mogen realiseren? Laat u inspireren en bekijk onze projecten!

Bekijk meer Flex Projects

Bekijk al onze producten
Get in touch

Geïnteresseerd in wat
we voor jou kunnen betekenen?