Projectinrichting zorg

Als projectinrichter heeft Flex Projects al vele projecten gerealiseerd in diverse branches voor verschillende opdrachtgevers. Naast alle reguliere kantoor inrichtingen, houden wij ons ook bezig met projectinrichting in de zorg. We hebben onder andere praktijkinrichtingen gerealiseerd voor de mondzorg en voor huisartsenpraktijken. Wij bieden vele voordelen op het gebied van aanpassingen en speciale wensen, en streven we samen met jou naar een verbluffend resultaat. 

De inrichting 

Tegenwoordig draait het interieur in de zorgsector steeds meer om sfeer en uitstraling. Daarnaast dient het meubilair zo praktisch en functioneel mogelijk te zijn. Uiteraard in combinatie met kwaliteit en comfort. Zo speelt binnen de mondzorg gastvrijheid en deskundigheid een belangrijke rol en biedt de huisartsenpraktijk medische zorg met de basisprincipes: continuïteit, integrale en persoonlijke zorg. Uiteraard komt dit terug in de inrichting. Een goede indruk doet immers veel voor het vertrouwen van een organisatie. Bekijk onze meest recente projectinrichtingen voor meer inspiratie. 

Design & Build

Als organisatie gaan we met onze service graag een stapje verder. Geen loze beloftes, maar er voor u zijn als klant. Met een contractuele overeenkomst nemen wij de verantwoordelijkheid op ons van ontwerp tot afbouw. Hiermee kunnen wij eigen unieke totaalconcepten leveren die onze klanten elke keer opnieuw blijven verbazen en verrassen. 

Onze gedreven en ambitieuze professionals hebben ieder hun eigen specialisme. Wij houden rekening met alle doelstellingen die u heeft en maken uw wensen waar. Wij streven om u als klant op de lange termijn ook tevreden te stellen, door te doen wat we beloven. 

Andere diensten door Flex Projects 

Naast dat wij adviseren over inrichtingen voor bijvoorbeeld praktijken, bieden we ook nog andere diensten aan. Zo realiseren wij diverse kantoorinrichtingen, complete kantoorrenovaties en serviceprojecten. 

Een goede inrichting is meer dan alleen een ruimte vullen met meubels. Tijdens het project denkt Flex Projects graag met u mee in het ontwerp over de gehele inrichting. Zo kunt u denken aan het kiezen van de juiste belichting, de vloer, het gebruik van de ideale kleuren en ga zo maar door. 

Meer informatie

Wilt u weten wat Flex Projects voor u kan betekenen en voor een projectinrichting in de zorg? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen.

Bekijk meer Flex Projects

Bekijk al onze producten
Get in touch

Geïnteresseerd in wat
we voor jou kunnen betekenen?