Frisse en hippe kantoorrenovaties

Groeit je bedrijf, maar blijft de inrichting van je werkruimte of kantoor achter? Dan is het wellicht tijd voor een hippe en frisse kantoorrenovatie. De inrichting van je kantoor is een belangrijke factor voor het verbeteren van de werksfeer. Hippe kantoorinrichtingen zijn in trek en uit onderzoek onder millennials blijkt dat dit een hele belangrijke voorwaarde is voor een goede werksfeer. Flex-Projects is een innovatief en vooruitstrevend bedrijf in het adviseren en realiseren van de meest uiteenlopende inrichtingstrajecten. Voor tè gekke kantoorrenovaties door ons uitgevoerd, bekijk je www.flex-projects.nl/projecten.

 

Van dag tot dag bezig met de bedrijfsvoering, maar niet met je inrichting

Het zou goed kunnen dat je een aantal jaar geleden gestart bent met je onderneming en dat de inrichting toen geen prioriteit had, of dat de inrichting destijds helemaal naar wens was. In de loop der jaren zijn er veel ontwikkelingen geweest en jij hebt het gevoel dat je achterloopt. Geen paniek, daar kunnen we samen wat aan doen. Stijlvol en functioneel zijn twee van de belangrijkste aspecten. Huiselijk of zakelijk? Veel groen of industrieel? Binnen ons team hebben wij ambitieuze professionals met ieder hun deskundigheid. Wij adviseren en samen met jou komen we tot een passend advies. Mooie projecten maak je tenslotte samen!

 

Veel werk, zo’n kantoorrenovatie?

Ja, vaak is een kantoorrenovatie een flinke klus. Onze zorg is dat jij daar met de bedrijfsvoering geen hinder van ondervindt. Wij nemen het hele traject zorgvuldig van jullie uit handen met ons team van specialisten. Een kantoorrenovatie zou zich kunnen beperken tot het vernieuwen van het kantoormeubilair, maar ook het plaatsen van een nieuw systeemplafond, nieuwe wandbekleding of nieuwe verlichting behoort tot de mogelijkheden.

 

Kantoorrenovatie met Flex-Projects

Genoeg reden dus om te kiezen voor een kantoorrenovatie door Flex-Projects. Ben jij of zijn jullie met het bedrijf toe aan nieuwe en frisse kantoorruimte? Of is er behoefte aan een nieuwe en eventueel ruimte optimaliserende indeling? Neem dan contact met ons op. Doe dit ook vooral wanneer je nog geen inspiratie hebt. Wij komen graag al vroeg in het renovatietraject aan tafel om mee te denken over het ontwerp.

 

Get in touch.

Bekijk meer Flex Projects

Bekijk al onze producten
Get in touch

Geïnteresseerd in wat
we voor jou kunnen betekenen?