Geerlofs

Rotterdam

Geerlofs Koeltechniek heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van in totaal circa 3.950 m² bedrijfs-/kantoorruimte aan de Schuttevaerweg 130 te Rotterdam. Bij het gehuurde behoren tevens 40 parkeerplaatsen gelegen op het eigen afsluitbare parkeerterrein.

Het object heeft in 2020 en 2021 een grondige renovatie ondergaan om aan de huidige standaarden te kunnen voldoen.

Geerlofs Koeltechniek is een bedrijf van ruim 100 medewerkers en heeft meer dan 85 jaar ervaring in de koeltechniek. Na ongeveer 45 jaar in Den Haag te zijn gevestigd en bijna 45 jaar in Rijswijk, verhuisde Geerlofs naar Rotterdam. Radboud Blom, directeur Geerlofs: “Met de nieuwe huisvesting zijn we in staat om verder te groeien en bieden we onze collega’s een prettige werkplek”.

Flex Projects heeft het gehele her- huisvestingstraject begeleid. De eerste kennismaking was in het oude kantoor in Rijswijk. Tijdens de meetings die wij veelvuldig hebben georganiseerd hebben we geïnventariseerd wat Geerlofs Koeltechniek wenst en wat de eisen zijn. Dit hebben wij in een programma van eisen verwerkt. De interieurarchitecten van Flex Projects hebben hierop een schets kantoorinrichting gemaakt waarop Geerlofs intern kon werken naar een voorlopig ontwerp. De planning en het budget werd vastgesteld en daarop zijn wij de vertaling gaan maken naar de look and feel inclusief een geschikt kantoormeubelen-pakket. Wij hebben met Geerlofs koeltechniek showrooms bezocht en producten bekeken zodat men gezien en gevoeld heeft wat men aan kantoorinrichting gaat krijgen.

Buiten de bureaustoelen en maatwerkmeubelen zijn wij op een nieuw, minder ervaren onderdeel, gaan focussen namelijk de bedrijfshal. 3000m2 hal die geschikt moest worden voor Geerlofs Koeltechniek om producten weer succesvol te leveren bij de eindklant. Wij hebben de hal voorzien van een nieuwe 8cm dikke afwerkvloer. Alle wanden zijn gespoten in een duo kleur. De hal is voorzien van LED verlichting (stralers) zodat er 400lux werkverlichting is. De temperatuur in de hal wordt geregeld door gasheaters. Wij hebben met ons team in 8 weken bouwtijd dit project weten te realiseren.

Get in touch

Geïnteresseerd in wat
we voor jou kunnen betekenen?