FlexFoundation

Al meer dan een decennium dragen wij, samen met onze klanten en partners, bij aan innovatieve inrichtingsprojecten. Maar het gaat bij Flex Projects niet alleen om zakelijk succes; wij streven ernaar een positieve impact te maken op de samenleving. Dit is waarom wij de FlexFoundation hebben opgericht.

Een initiatief dat zich inzet voor een betere toekomst voor kansarme kinderen, in lijn met onze visie om samen mooie projecten te creëren.

Wij zijn FlexFoundation: een enthousiaste groep professionals die vastberaden is het leven van kansarme kinderen te verbeteren. Met de steun van onze ambassadeurs en het team van Flex Projects bieden we kinderen de kansen die ze verdienen, vanuit ons geloof dat ieder kind het recht heeft om te groeien en te ontwikkelen.
Neem contact op
"
"Ontdek de kracht van geven. Bouw samen aan een betere toekomst: FlexFoundation"

Onze aanpak

Bij FlexFoundation hanteren we een aanpak die geïntegreerd is in de kernwaarden van Flex Projects: kennis, samenwerking, betrouwbaarheid, lef en trots.

We ondersteunen educatieve projecten wereldwijd en leveren zowel financiële steun als praktische hulp. Recent hebben we samenwerkingskansen verkend met een lokale burgemeester in Limpopo, de noordelijkste provincie van Zuid-Afrika. Samen onderzoeken we de mogelijkheden om educatieve faciliteiten te verbeteren en kinderen de kans te bieden voor een succesvolle toekomst.

Hoe kun jij helpen?

Elke bijdrage helpt en we waarderen de steun van onze relaties die ons in staat stellen om werkelijke verandering teweeg te brengen. Een specifiek initiatief is het hergebruiken van meubilair uit onze projecten; de verkoopopbrengsten hiervan worden ingezet voor de FlexFoundation, waarmee we niet alleen meubels een nieuw leven geven, maar ook onze planeet helpen beschermen en fondsen werven voor onze projecten.

Als ambassadeurs van FlexFoundation zetten we ons met hart en ziel in om onze doelen te bereiken. We nodigen je van harte uit om ons te ondersteunen. Samen maken we het verschil!
Neem contact op
Get in touch

Geïnteresseerd in wat
we voor jou kunnen betekenen?