"Ontdek de kracht van geven. Bouw samen aan een betere toekomst: FlexFoundation"

FlexFoundation

Al ruim 12,5 jaar maken wij samen met onze waardevolle klanten en relaties de meest fantastische inrichtingsprojecten, maar naast dit succes hebben wij ook de ambitie om iets terug te geven aan de samenleving waarin we leven.
Met die ambitie in gedachten hebben we de FlexFoundation opgericht, een initiatief gericht op het creëren van een betere toekomst voor kansarme kinderen in Zuid-Afrika.
Flex-projects Gorinchem arrow icon down

Wie zijn wij?

Wij zijn FlexFoundation, een enthousiaste groep mensen die zich inzet voor het welzijn en de toekomst van kansarme kinderen. Met de steun van onze geweldige ambassadeurs en collega's van Flex Projects, streven we ernaar om deze kinderen de middelen en kansen te geven die ze verdienen.
Wij geloven dat ieder kind recht heeft op een eerlijke kans op succes en geluk. Daarom zetten we ons in om hen te helpen groeien en bloeien, en het geven van een vooruitzicht op een betere toekomst.

Hoe wij werken.


Met de FlexFoundation proberen we het leven van kinderen in Zuid-Afrika realistisch te veranderen. We ondersteunen verschillende educatieve projecten, groot en klein, zowel financieel als met kennisoverdracht en praktische hulp, zoals het ter beschikking stellen van bouwmaterialen.

Onze zoektocht naar nieuwe projecten bracht ons in contact met de lokale burgemeester van een kleine gemeenschap in Limpopo, de noordelijkste provincie van Zuid-Afrika. Samen onderzoeken we momenteel de mogelijkheden tot het opknappen van een scholenproject. We kijken uit naar de uitkomst van deze gesprekken en hopen binnenkort meer te kunnen delen over wat we precies gaan doen.

Hoe kan jij helpen?

Met de steun van donaties en de hulp van onze fantastische relaties en klanten kunnen we daadwerkelijk de hand reiken die deze kinderen nodig hebben. Daarom willen we graag het meubilair dat overblijft uit een project verkopen en de opbrengst hiervan beschikbaar stellen aan de FlexFoundation. Op deze manier geven we niet alleen het meubilair een tweede leven, maar verminderen we ook afvalstromen en genereren we een geldstroom die ten goede komt aan onze missie.

Als ambassadeurs van de FlexFoundation zetten we ons met hart en ziel in om onze doelen te bereiken. We zouden het geweldig vinden als jullie ons initiatief willen steunen! Samen kunnen we het verschil maken!
Neem contact op
Get in touch

Geïnteresseerd in wat
we voor jou kunnen betekenen?