We zoeken naar mogelijkheden om anderen dichtbij huis te helpen.

Flex Foundation

Wij geloven dat aandacht en zelfs de kleinste bijdrage voor sommigen een groot verschil kan maken. We zoeken naar mogelijkheden om anderen dichtbij huis te helpen. Dit kan zijn in de vorm van een geld-donatie of het hergebruiken van spullen en materialen. Er zijn zó veel mogelijkheden en die willen wij graag benutten.
Flex-projects Gorinchem arrow icon down

Wie zijn wij?

We zijn een klein team van ambassadeurs en tevens collega’s binnen Flex Projects. Na 10 jaar ervaring in projectontwikkeling zijn wij nu in de positie iets terug te doen en dat doen wij dan ook met veel enthousiasme. We zien waarde in de retourstroom binnen onze projecten en zijn ervan overtuigd dat we hier bijzondere dingen mee kunnen doen.

Ons doel is niet om de grootste te worden, maar juist om heel gericht een groot verschil te maken. In onze ogen verdient een ieder deze kans.

Hoe wij werken.

Voor ons staan mensen centraal. Wij zoeken manieren om het leven van anderen een beetje kleurrijker en makkelijker te maken. Zo kunnen we één speciaal persoon in het zonnetje zetten, of een (lokale) organisatie helpen om op hun beurt mensen te helpen.

Wij denken graag in mogelijkheden. Zo kunnen we zowel met geld-donaties als met materialen, mankracht en vakwerk een hoop betekenen. Oud kinderspeelgoed, oude tafelonderstellen, of een pot verf kan naar ons mening het verschil maken.

Door krachten te bundelen kunnen we nóg meer betekenen. We staan altijd open voor nieuwe ideeën, doelen, donaties en vrijwilligers. Samen kunnen we nóg meer betekenen.

Hoe kan jij helpen?

Weet jij een mooi doel voor de Flex Foundation? Of heb je spullen over die wij kunnen gebruiken binnen het fonds? Laat het ons weten. Samen zijn de mogelijkheden eindeloos.
Neem contact op
Get in touch

Ben je geïnteresseerd in wat
wij voor jou kunnen betekenen?