Wij zijn een jong bedrijf met jarenlange kennis en ervaring in de markt.

Over Flex Projects

Flex Projects, Design & Build is een innovatief en vooruitstrevend bedrijf in het adviseren en realiseren van de meest uiteenlopende inrichtingsprojecten. Wij zijn een jong bedrijf met jarenlange kennis en ervaring in de markt. Bij ons bruist het van de energie!

Flex Projects staat voor verbondenheid, durf, creativiteit en kwaliteit, en werkt met een no-nonsense mentaliteit.
Flex-projects Gorinchem arrow icon down

Wie zijn wij?

Ons werk is om vanuit een transparante netwerkconstructie te werken aan de optimale benutting van een gebouw en/of werkplek van de toekomst. De werkplek van de toekomst moet niet alleen aan fysieke en esthetische voorwaarden voldoen, maar zal voornamelijk een “open” ontmoetingsplek worden waar men kennis kan delen en gezamenlijk aan projecten gewerkt kan worden.
Flex Projects denkt actief met u mee. Onze service gaat een stap verder. Geen loze beloftes, maar er gewoon zijn voor u als klant. Met een aanpak die praktisch, flexibel, helder en simpel is, weet u als klant precies waar u aan toe bent.

Onze medewerkers zijn gedreven en ambitieuze professionals en nemen ieder hun eigen verantwoordelijkheid. Hierbij houden zij rekening met alle doelstellingen die u als toekomstige relatie heeft. Wij coördineren de realisatie van uw project, van ontwerp tot afbouw en leveren daarvoor onze eigen unieke totaalconcepten die u steeds weten te verbazen.

Ons uiteindelijke doel is u als relatie ook op de lange termijn tevreden te stellen door simpelweg te doen wat we beloven!

Heeft u een vragen? Bel ons op 0183-741001 of mail naar info@flex-projects.nl.

Ons team.

Peter Claassen
Managing Director
Ewoud Kasen
Commercial Director
Juliette Prenger
Sales Representative
Pim Hoornweg
Accountmanager
Pascal van Delden
Projectmanager
Carlijn van Heel
Projectmanager
Mariska van Alfen
Projectmanager
Sanne van Beek
Junior Projectmanager
Ronald Bauer
Werkvoorbereider
Pleun ter Schure
Office Manager
Oette van Dael
Architect
Sam van de Graaf
Webshopmanager & Buitendienst
Jilles Croes
Buitendienst
Robin Klunder
Buitendienst
Get in touch

Bent u geïnteresseerd in wat
wij voor u kunnen betekenen?