Over Flex Projects

"In onze snel veranderende wereld is het kantoor meer dan een stapel stenen – het is een levendige hub die meebeweegt met de flow van jouw team. Flex Projects snapt dit.

Wij geven vorm aan kantoren die niet alleen flexibel en duurzaam zijn, maar ook een boost geven aan welzijn en werkplezier. Onze belofte? Een kantoor dat niet alleen vandaag werkt, maar ook morgen. Een plek waar je niet alleen naartoe wilt, maar waar je ook je beste zelf kunt zijn. Dat is geen toekomstmuziek, maar de realiteit die we samen creëren.

Jouw werkplek is onze missie, verpakt in een flexibel concept dat staat als een huis. En dat huis, dat bouwen we samen – modulair, wendbaar en altijd in stijl. Welkom bij de kantoorrevolutie."
Flex-projects Gorinchem arrow icon down

Wie zijn wij?

Flex Projects staat voor meer dan alleen flexibele kantoorconcepten. We zijn jouw dynamische partner die meedenkt en meebouwt aan een werkplek die toekomstbestendig is.

Onze service? Die is persoonlijk en recht door zee. Met ons kom je nooit voor verrassingen te staan. We werken samen met jou aan projecten die verbazen en inspireren, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke oplevering.

“En ons ultieme doel? Dat is helder: jou, je team en iedereen met wie we werken inspireren en motiveren, zodat we samen duurzame succesen bereiken”. Bij Flex Projects gaan we voor goud met onze expertises in Design & Build, Workplace Consultancy en Service, zodat jij kan schitteren in een omgeving die net zo ambitieus is als jij.

Heb je een vragen? Bel ons op 0183-741001 of mail naar info@flex-projects.nl.

Ons team.

Peter Claassen
Managing Director
Ewoud Kasen
Commercial Director
Juliette Prenger
Sales & Design
Pim Hoornweg
Accountmanager
Tessa van Veen
Projectmanager
Carlijn van Heel
Projectmanager
Mariska van Alfen
Projectmanager
Sanne van Beek
Junior Projectmanager
Ronald Bauer
Werkvoorbereider
Pleun ter Schure
Webshop Manager
Pauline Spek
Communicatie & Flex Foundation
Mas van Steenis
Buitendienst
Milan van Denderen
Buitendienst
Get in touch

Geïnteresseerd in wat
we voor jou kunnen betekenen?