Transfer Solutions

Leerdam


Opdrachtgever: Flex Projects

Review van: Wurks

 

Transformatie door Transfer Solutions

Eigenaar worden van het completekantoorgebouw waar je 25 jaar geleden ooit met twee kamertjes bent begonnen.Transfer Solutions doet het! En zelfs meer dan dat, want ze verduurzaamden envernieuwden het pand tot een moderne, inspirerende werkomgeving. In opdrachtvan Flex Projects mochten wij aan de slag met de ca. 2500m2 aan vloeren.

Het kantoorgebouw heeft verschillende ruimten met uiteenlopende functies.Naast werkplekken zijn er een ontvangstruimte, bedrijfsrestaurant,loungeplekken, een eigen sportschool en natuurlijk meerdere comfortabelevergaderruimtes. Per ruimte hebben we gezocht naar de duurzame vloer die hetbest paste bij het gebruik en de moderne, rustige en vriendelijke uitstralingvan de inrichting. Uiteindelijk is de keuze gevallen op PVC-stroken en -tegelsvan Tarkett en tapijttegels van IVC. Dankzij alle inspanningen is het voorheenleegstaande Rabobankgebouw van energielabel E naar A gegaan. Inspirerend om tezien hoe Transfer Solutions van dit project in meerdere opzichten hun successstory heeft gemaakt!

TERUG NAAR HET BEGIN
Eigenaarworden van het complete kantoorgebouw waar je 25 jaar geleden ooit met tweekamertjes bent begonnen. @Transfer Solutions doet het! Dit project is in alleopzichten een succesverhaal waaraan wij met de producten van @Tarkett en @IVCeen bijdrage mochten leveren.

Get in touch

Geïnteresseerd in wat
we voor jou kunnen betekenen?