Kantoorrenovatie

team.blue

"team.blue is een ecosysteem van succesvolle merken die in verschillende regio's samenwerken om klanten alles te bieden wat ze nodig hebben om online succesvol te zijn. De groep bestaat uit meer dan 40 succesvolle merken; binnen deze merken bedienen meer dan 2000 experts de ruim 2,5 miljoen klanten in Europa en daarbuiten.

De merken van team.blue zijn een mix van traditionele hostingbedrijven, die diensten aanbieden op het gebied van domeinnamen, e-mail, shared hosting, e-commerce en server hosting, en gespecialiseerde SaaS-providers die aangrenzende producten aanbieden. Dit brede productaanbod maakt team.blue tot een one-stop-partner voor online bedrijven en ondernemers."

In dit project voor team.blue is er rekening gehouden met maximaal hergebruik van de bestaande vaste elementen en natuurlijk het meubilair en verlichting. Door juist contrasten toe te voegen is het een spannender, functioneler, maar vooral beter werkbaar kantoor geworden met voldoende ruimtes waar personeel zich terug kan trekken of juist bij elkaar kan komen. Ook sluit de uitstraling van het kantoor nu beter aan bij de huisstijl van team.blue.

Locatie: Leiden

Architect: Daisy van den Heuvel

Werkvoorbereider: Ronald Bauer

Projectmanager: Pascal van Delden

Sales: Peter Claassen

Voor meer informatie of vragen over dit project kun je contact opnemen met Peter Claassen.

Get in touch

Geïnteresseerd in wat
we voor jou kunnen betekenen?