Een volledige kantoorrenovatie doen we samen

Heb je net een nieuw kantoor gekocht of gehuurd en heeft het een metamorfose nodig? Of is je huidige kantoor toe aan een opfrisbeurt? Goed dat je ons dan gevonden hebt, want wij zijn de specialist voor uiteenlopende kantoorrenovaties. Wij denken graag vanaf de eerste gedachte met je mee, want mooie projecten maak je samen! Doe eens inspiratie op tussen onze recente projecten.

Positieve invloed op werknemers en klanten

Een modern kantoor herken je aan de informele huiskamerruimte, ruimte voor recreatie in de vorm van spel en sport, post-its op de muren voor het brainstormen of scrum, een restaurant en meer. Het is meer dan een werkplek, en dat is maar goed ook! De positieve gevolgen zijn namelijk aanzienlijk. Een sfeervol kantoor heeft een positieve invloed op je eigen gemoedstoestand, maar ook zeker op dat van je personeel en je klanten. Je collega’s komen positiever en gemotiveerder naar kantoor en het ziekte verzuim daalt: fijn! Tel hier maar bij op dat je een betere indruk achter laat bij potentiële nieuwe klanten, tijdens een eerste kennismaking.

Design en build: ons specialisme

Een moderne en inspirerende werkomgeving is dus van essentieel belang en de investering betaald zichzelf terug. Nu rest de vraag: waar begin ik met een volledige kantoorrenovatie? En hoe zorg ik ervoor, dat ik dan voor de komende jaren vooruit kan? Wij streven met onze design en build aanpak naar het realiseren van inspirerende omgevingen, die hun tijd voor zijn.Van een design tot de realisatie en de nazorg. Bij Flex Projects realiseren wij de wensen van onze klant, samen met de klant. Met een jong, dynamisch en ervaren team van specialisten brengen we creatieve ideeën tot realisatie.

“Een contractuele overeenkomst waarbij een organisatie onder een contract de verantwoordelijkheid op zich neemt voor zowel het ontwerp als de bouw van een project.”

Voor ieder wat wils

Bij Flex Projects begrijpen we dat ieder kantoor een andere inrichting nodig heeft, en ieder bedrijf andere behoeften. Samen met de projectmanager wordt er gekeken naar de juiste werkruimtes, materialen, kleurenen merken. Zo zorgen we er samen voor dat jouw kantoor de mooiste wordt!

Bekijk meer Flex Projects

Bekijk al onze producten
Get in touch

Geïnteresseerd in wat
we voor jou kunnen betekenen?