10 jaar Flex Projects

Gorinchem, januari 2021 – Peter Claassen en Ewoud Kasen van Flex Projects zouden hun tienjarig jubileum groots gevierd hebben als er geen virus over de wereld zou waaien. Met hun concept ‘Design & Build’ realiseren de mannen in Nederland en Europa complete kantoorruimtes en werkplekken. Sinds 2020 Corona-proof. Om hun jubileum te vieren, richten ze in 2021 de Flex Foundation op. Claassen: “We willen daarmee kinderen een toekomstperspectief bieden.”

Flex Foundation krijgt in de loop van 2021 vorm. Voor de ondernemers is duidelijk dat zij ook op maatschappelijk vlak van betekenis willen zijn. Kasen: “We maken hier in Europa dromen waar voor bedrijven. We willen dat ook doen voor kinderen die in moeilijke omstandigheden opgroeien, om ze zicht te geven op een betere toekomst.”

Anders werken

Het tienjarig bestaan valt precies in Corona-tijd die bedrijven noodzaakt om op een andere, veilige manier te werken. Vanaf de eerste lockdown heeft Flex Projects bedrijven daarom geholpen een veilige werkomgeving te creëren voor hun medewerkers, door middel van speciale Covid-pakketten. Naast hun core-business richt Flex Projects zich nu ook op de gezondheidszorg, om werkruimtes te ontwerpen voor huisartsen- en tandartspraktijken.

Verhuizing

In 2020 verhuisde Flex Projects vanuit hun locatie in de binnenstad van Gorinchem naar de Edisonweg op het industrieterrein. Na tien jaar hard werken realiseerden ze daar hun eigen droomkantoor. Hier hebben ze een grote opslagruimte. Van daaruit handelen zij alle logistiek af, bijvoorbeeld voor hun nieuwe label ‘Werkplekaanpassen.nl’ en voor het uitleveren van complete thuiswerkplekken. Ook hebben ze voor hun eigen organisatie meer werkplekken gerealiseerd.

De eigenaren vinden het jammer dat ze het kantoor door de overheidsmaatregelen nog niet volledig kunnen gebruiken. Hetzelfde geldt voor de gymruimte die ze hebben laten bouwen. “Werken moet leuk zijn, dat is ons motto”, aldus Claassen. “Daarom geven we onze medewerkers ruimte om hier te sporten. Dat vinden we belangrijk. Met een gezond lichaam houd je de geest gezond en dat is nodig in ons creatieve werk!”

Bekijk meer Flex Projects

Bekijk al onze producten
Get in touch

Geïnteresseerd in wat
we voor jou kunnen betekenen?