Fit, fitter, fitst & creatiever

Vitaliteit op de werkvloer; hoe zorg je daarvoor? Hoe stimuleer je medewerkers gezond te leven? Wij kunnen uit ervaring zeggen: je eigen kantoor is daarvoor de beste ingang! Dat hadden we vroeger natuurlijk nooit gedacht. De tijd waar medewerkers die in hun strakke broekje met een helm op stinkend het kantoor binnenkwamen, vers afgestapt van hun racefiets, met een scheef oog werden nagekeken is lang en breed voorbij. Sporten hoort erbij!

Nou, doe het dan gelijk goed en zorg ervoor dat je medewerkers inspireert om gezond te lunchen, tussendoor te sporten en hun eigen werktijd in te delen. Het vermindert werkstress, je creëert een goede, open werksfeer en een basis voor eigen verantwoordelijkheid; dat wekt vertrouwen. Ruimte bieden om te sporten is wat ons betreft een MUST, een douche op kantoor dito.

Die goede werksfeer heb je zelf in de hand, merken wij hier in Gorinchem. Het zijn onze bedrijfsuitjes waarin we elkaar beter leren kennen en dat heb je nodig om teamspirit te creëren. Dat doen wij ook door gezamenlijk te lunchen in ons werkcafé. Daar kunnen we tussen de middag zelf lekker een soepje maken. We streven hier naar een gezonde lunch. Als iemand roept: ‘Met melk en suiker graag!’, dan mag ‘ie het zelf gaan halen.

Het indelen van de eigen tijd geeft letterlijk ruimte voor creatie. Het meerendeel van bedrijven doet dit nog niet. Zonde. Als Covid ons iets heeft kunnen leren, is dat je óveral je werk kunt doen, in jouw eigen ritme. Elk bedrijf is op zoek naar efficiency; dat begint bij een gezonde, fitte medewerker die het vertrouwen krijgt dat hij zijn/haar werk doet. Dus of iemand nu een wandelingetje maakt, gaat hardlopen of in de gym zit: het bevordert de creativiteit.

Wij realiseren kantoorruimtes die uitnodigend zijn voor een gezonde leefstijl, met werkcafés om te socializen en gyms om te sporten (met douches waarna je welriekend weer aan de slag kunt!)

Kom gerust eens bij ons langs in Gorinchem om te kijken hoe wij ons kantoor hebben ingericht, we inspireren je graag!

Bekijk meer Flex Projects

Bekijk al onze producten
Get in touch

Geïnteresseerd in wat
we voor jou kunnen betekenen?