In gesprek met Ewoud Kasen, Commercial Director Flex Projects

Bij Flex Projects gaat onze kennis verder dan alleen inrichting. We geloven erin dat ware innovatie begint met diepgaande kennis en begrip. "Onze benadering is bijzonder, omdat we dieper ingaan op het DNA van een bedrijf," vertelt Ewoud Kasen. "We kijken niet alleen naar de fysieke ruimte, maar ook naar hoe teamleden interactie hebben en samenwerken."

Testfit Service: essentieel voor succes "Voor ons begint elk project met een gedetailleerde 'testfit'—een ruimtelijke beoordeling om te bepalen of een pand voldoet aan de behoeften van de klant. Dit proces helpt ons om mogelijkheden en beperkingen binnen verschillende locaties te visualiseren en zorgt dat onze klanten precies weten wat ze kunnen verwachten," aldus Ewoud.

Innovatie door kennis en ervaring. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om moderne werkplekconcepten te integreren, zoals werkcafés en zoneringen die zowel interactie als concentratie bevorderen. We houden rekening met alle omgevingsfactoren zoals licht, akoestiek en zelfs geuren, om zo een optimale werk-privé balans te creëren. Ewoud benadrukt: "Onze visie is gericht op het versterken van persoonlijke ontmoetingen door optimale omgevingsfactoren. Gelukkig hebben onze collega’s per discipline specifieke kennis, zodat we altijd onze klanten van goed advies kunnen voorzien.

"Bij Flex Projects werken we nauw samen met onze klanten, van start tot finish, om een op maat gemaakt ontwerp te realiseren dat past bij de unieke behoeften van elk bedrijf.

Bekijk meer Flex Projects

Bekijk al onze producten
Get in touch

Geïnteresseerd in wat
we voor jou kunnen betekenen?