Flex in vastgoed journaal omdat wij een indrukwekkend werkcafe hebben ontworpen en gerealiseerd

Hinke Fongers & Office Improvers openen community area in Het Kabinet in Den Bosch

In opdracht van Hinke Fongers Beheer B.V. werd deze maand een volledig vernieuwde community area geopend in kantoorgebouw Het Kabinet. Het Kabinet ligt in de wijk Paleiskwartier direct aan het spoor op loopafstand van het centraal station van de Den Bosch.

Het centrale entreegebied van Het Kabinet, de community area, kenmerkt zich door een hoogwaardige interieurarchitectuur en de toepassing van eersteklas materialen. Hier tref je een Vascobelo coffee bar annex receptie, ruimte om te flexwerken, te ontmoeten of te genieten van een lunch of ‘best in town’ barista koffie specialiteiten. Het ontwerp van de community area is van de hand van Flex Projects.

Van single tenant naar multi tenant
Na vele jaren single tenant verhuurd te zijn geweest aan een bekende uitgever, transformeerde Het Kabinet medio dit jaar van een single tenant kantoor naar een multi tenant kantoor. De uitgever kon ‘post Covid’ op minder vloeren uit de voeten dmv ‘activity based working’. Met de de transformatie naar een multi tenant kantoor werden gecentraliseerde services als een gecombineerde koffiebar (met ontbijt en lunch functie) annex receptie in een goede community area essentieel. Voor zowel de zittend huurder als nieuwe huurders. De uitgever bespaart in de nieuwe opzet op services als een receptie en catering die voorheen in eigen beheer waren en door het aanbod van gedeelde services op de begane grond kunnen nieuwe huurders op hun eigen verdiepingsvloer efficiënter huren en de ruimte die ze afnemen maximaal benutten ten behoeve van werkplekken in plaats van ruimtes in te richten als lunchruimte, vergaderzaal of receptie. Door de ‘neutrale opzet’ van de nieuwe community area  en de bijbehorende services is deze uitermate geschikt voor zowel de zittend huurder als een breed scala aan potentiele nieuwe huurders.

Typisch een casus voor Office Improvers
Hinke Fongers selecteerde Office Improvers voor de dagelijkse exploitatie van de community area inclusief alle bijbehordende services. Met de nieuwe community area creëren Hinke Fongers en Office Improvers een omgeving die waarde genereert voor het gehele complex, voor de zittend huurder, potentiele nieuwe huurders én de verhuurder. Het Kabinet is Office Improvers tweede locatie in Brabant en de vijfde die het bedrijf in 2022 opende in Nederland.

Over Hinke Fongers
Hinke Fongers Beheer B.V. is een eindbelegger in kantoren, winkels en woningen. Een familiebedrijf dat klanttevredenheid en een persoonlijke relatie met haar huurders hoog in het vaandel heeft staan. Aan- en verkoop, verhuur en technisch beheer worden door een klein team vanuit Baarle-Nassau verzorgd.

De portefeuille bestaat uit kantoren in de directe omgeving van incitystations, supermarkten, convenience winkelcentra en appartementengebouwen. Voorbeelden van vastgoedbezit uit de portefeuille van Hinke Fongers zijn StadaStores in Breda (met de eerste Jumbo FoodMarkt van Nederland), de kantoorgebouwen Belvédère en Het Kabinet in ‘s-Hertogenbosch, het CBS hoofdkantoor in Heerlen en Tetrade kantorenpark in Breda. Eersteklas vastgoed met een hoge bezettingsgraad en weinig verloop.

Over Office Improvers
Office Improvers ontwerpt, bouwt en exploiteert kantooromgevingen die het rendement van de assets waarin ze gevestigd zijn maximaliseren. Een mix van state of the art functioneel design, slimme techniek en bovenal ongeëvenaarde hospitality en services geven assets het rendement dat ze verdienen, zie ook www.officeimprovers.nl.

https://vastgoedjournaal.nl/news/57938/hinke-fongers-and-office-improvers-openen-community-area-in-het-kabinet-in-den-bosch

Bekijk meer Flex Projects

Bekijk al onze producten
Get in touch

Geïnteresseerd in wat
we voor jou kunnen betekenen?