Fresh daagde ons uit!

In het Engels zouden we zeggen: ‘It was a BOLD plan of action!’ Maar brutaal willen we het nou niet direct noemen. Eerder dapper, ‘boud’ is er ook wel een mooi synoniem voor, of stoutmoedig. In ieder geval heeft het vertrouwen dat onze opdrachtgever Fresh Tandartsen ons gaf, gesterkt om voor dit bedrijf een kantoorpand te vinden, om het vervolgens compleet te renoveren en in te richten. Die combinatie was nieuw voor ons!

Normaliter huren opdrachtgevers Flex Projects in voor de inrichting, nu kwam daar dus het zoeken naar een perfect passend pand bij. Een uitdaging die we zijn aangegaan. We hebben laten zien dat wij van begin tot eind met onze opdrachtgevers meedenken.

Ewoud: “Samen met een medewerker van Fresh ben ik op zoek gegaan naar het nieuwe pand en we zijn uiteindelijk gevallen voor een kantoorkolos in Bodegraven, dat twee decennia terug het meest duurzame pand van Nederland was. Dat leek me wel een mooie basis om op verder te bouwen. De details in dit pand - zoals de kerkbank-houten trappen - gaven de doorslag; ik zag direct voor me hoe we daar een mooie contrastrijke hal mee konden maken.”

‘Deze renovatie doet niet onder voor nieuwbouw van deze tijd’

Vanaf dat eerste Funda-klik-moment van Ewoud hebben we er een jaar over gedaan om het pand om te toveren tot een fantastisch modern ingericht gebouw. Deze renovatie doet niet onder voor nieuwbouw van deze tijd. Het mooie voor onze opdrachtgever was dat die vanaf de zoekopdracht tot en met subsidies, verbouwing en inrichting met niemand anders te maken heeft gehad dan met Flex Projects.

Conclusie? Het heeft meerwaarde om ons vanaf het eerste stadium te betrekken bij het realiseren van een nieuw kantoor. We zijn echt supertrots op het resultaat en danken Fresh voor het vertrouwen. Bekijk op onze site de foto’s van dit project.

Boud? Wij doen het zo weer! Interesse?

Neem contact met ons op, dan bespreken we jouw vraagstuk en bekijken we samen de mogelijkheden!

Bekijk meer Flex Projects

Bekijk al onze producten
Get in touch

Geïnteresseerd in wat
we voor jou kunnen betekenen?