Welkom Tessa, onze nieuwe projectmanager bij Flex Projects

Maak kennis met onze nieuwe projectmanager bij Flex Projects.

Tessa leeft volgens het motto: "The right perspective makes the impossible possible". Haar liefde voor het ontdekken van verborgen schatten, van tweedehands merkkleding tot unieke interieuritems, toont haar scherpe oog voor detail en kwaliteit.

Buiten het werk om droomt Tessa van het reizen over de wereld als een bekende DJ, de energie voelend van een dansende menigte. Maar na een lange werkdag vindt ze ontspanning in eenvoudige genoegens: Netflix, een goed boek, lange wandelingen of lachaanvallen met vriendinnen onder het genot van een wijntje.

Met Zuid-Afrika bovenaan haar reislijst en het beste advies dat ze ooit heeft gekregen in gedachten - dat alles een kwestie van perspectief is - staat Tessa stevig in haar schoenen. Wat Tessa het meest aantrekt in haar rol is de dynamiek, de variëteit in contacten en de vrijheid die het met zich meebrengt. Haar grootste ontdekking bij Flex Projects zijn de fijne collega's, een warm bad waar ze zich volledig thuis voelt.

Tessa's communicatieve vaardigheden en het vermogen om authentiek te blijven maken haar onderscheidend. Haar doel is om grenzen te stellen en rust te bewaren in elk project.Welkom in het team, Tessa! Wij kijken uit naar de toffe projecten die we samen gaan realiseren.

Bekijk meer Flex Projects

Bekijk al onze producten
Get in touch

Geïnteresseerd in wat
we voor jou kunnen betekenen?