In gesprek met Peter Claassen, Managing Director bij Flex Projects

Bij Flex Projects staat trots centraal in alles wat we doen. “Wees Trots op wat je maakt zeggen wij hier vaak”, aldus Peter Claassen. Hij benadrukt hoe belangrijk het is om te blijven onderscheiden in een steeds veranderende markt.

Wat is jouw toegevoegde waarde binnen Flex Projects?

"Ik ben bijna 14 jaar geleden begonnen met Flex Projects en ik ben enorm trots op wat we met elkaar hebben bereikt. Wat mij persoonlijk het meest trots maakt, is dat we werken voor steeds terugkerende klanten; veel hebben we al meerdere keren geholpen met hun verbouwing, verhuizing of herinrichting. Het is een compliment voor de hele organisatie dat onze klanten telkens weer voor ons kiezen.

Een groot deel van ons succes is te danken aan de projectteams die we samenstellen voor elk project. Elk project heeft unieke disciplines en een andere benadering, ieder project is maatwerk.''

Voor welke vraagstukken moeten mensen jou bellen?

"Mensen kunnen mij bellen voor complexe projecten, vooral wanneer er sprake is van tijdsdruk, financiële uitdagingen en de noodzaak voor creatieve oplossingen binnen het budget. Ik hou van deze uitdagingen en werk graag samen met ons team om de beste resultaten te bereiken.''

Bij Flex Projects draait alles om een persoonlijke benadering en veel aandacht voor onze opdrachtgevers. "We kijken altijd hoe we zelf behandeld willen worden en gaan pas weg als alles echt af is. Deze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat klanten steeds weer bij ons terug komen."

Peter's trots komt duidelijk naar voren in zijn werk en zijn toewijding aan de groei en ontwikkeling van Flex Projects. Hij legt uit hoe belangrijk het is om teams samen te stellen die perfect passen bij de unieke eisen van elk project. "We hebben een team samengesteld dat, als het op solliciteren aankomt, voor ons kiest en niet voor een grote partij. Dat zegt veel over de sfeer en samenwerking binnen Flex Projects."

Ook werken bij Flex? Nieuwsgierig naar meer?

Bekijk meer van onze website.

Bekijk meer Flex Projects

Bekijk al onze producten
Get in touch

Geïnteresseerd in wat
we voor jou kunnen betekenen?