Projectinrichting in tandartspraktijken

Verbouwingen in de healthcare sector verschillen op veel aspecten van de reguliere kantoor- en projectinrichtingen. Er moet niet alleen gedacht worden aan de fysieke en mentale gezondheid van de werknemers, er moet ook focus gelegd worden op het verzorgen en bedienen van cliënten. En, waar moet je dan op letten?

Het is belangrijk om de ruimte zo goed en praktisch mogelijk in te richten. Om aan de wensen te kunnen voldoen werkt Flex Projects met een stappenplan, waarin uitvoerig besproken en uitgedacht wordt hoe de praktijk eruit moet komen te zien. Daarna werken we met een team van specialisten aan de uitvoering en oplevering.  

Stap 1: Inventarisatie eisen & wensen

Stap 2: Werkomschrijving

Stap 3: Opdracht

Stap 4: Programma van eisen

Stap 5: Uitvoering & levering

Belangrijke aspecten binnen praktijken

Meubilair

Binnen praktijken is het uiteraard fijn om de handigste, mooiste en meest efficiënte meubels te hebben staan. Het kan in dit soort ruimtes erg praktisch zijn om over veel opbergruimte te beschikken. Hierdoor blijft het overzichtelijk in de, vaak, kleine ruimtes. Daarnaast is het belangrijk dat de werknemers een fijne werkhouding aan kunnen nemen. Flex Projects heeft een groot aanbod aan de beste bureaustoelen, welke voor verschillende beroepen gebruikt kunnen worden. De stoelen kunnen volledig ingesteld worden naar eigen wensen, zodat er altijd comfortabel gewerkt kan worden.

Verlichting

Naast meubels, moet er goede verlichting aanwezig zijn in een werkruimte, vooral als het draait om tandartspraktijken! Goede verlichting zorgt er voor dat je lichaam en hersenen actiever zijn, en dat je beter presteert. Daarnaast is het voor tandartsen ook belangrijk om te kunnen kijken naar het werk wat ze aan het verrichten zijn. Met onze ervaring kunnen we hierin uitstekend adviseren, en samen tot de juiste verlichting voor jouw praktijk komen.

Over Flex Projects

Flex Projects, Design & Build is een innovatief en vooruitstrevend bedrijf in het adviseren en realiseren van inrichtingsprojecten. Wij zijn een bedrijf met jarenlang kennis en ervaring inde markt. Bij ons bruist het van de energie! Flex Projects staat voor verbondenheid, durf, creativiteit en kwaliteit, en werken met een no-nonsense mentaliteit.

Ons uiteindelijke doel is door simpelweg te doen wat we beloven! Benieuwd wat wij voor uw praktijk kunnen betekenen? We komen graag eens vrijblijvend langs om met u mee te denken.

Bekijk meer Flex Projects

Bekijk al onze producten
Get in touch

Geïnteresseerd in wat
we voor jou kunnen betekenen?