Terug naar kantoor!

Waren we tien jaar geleden helemaal enthousiast over de open kantoortuinen, zien we nu dat de behoefte is ontstaan om in een kleine ruimte geconcentreerd te kunnen werken. Het is weer wennen om terug te gaan naar kantoor, dat horen we van iedereen. Niemand kijkt ernaar uit om met vijftig mensen in een open ruimte aan het werk zijn. Mensen hebben nu de kracht van thuiswerken ontdekt, alleen hebben maar weinig mensen aan de keukentafel een goed geoutilleerde werkplek.

Deze tijd vraagt van bedrijven om het kantoor opnieuw in te richten, op zo’n manier dat medewerkers efficiënt kunnen werken én ruimte krijgen om in een werkcafé met elkaar samen te zijn. Dat moet natuurlijk een aantrekkelijke plek zijn. Wij denken daar graag over mee. Wij realiseren nieuwe werkplekken met goede luchtafvoer en we creëren werkcafés waar collega’s ZIN hebben om naartoe te gaan!

Terug naar kantoor met Sam?
Sam komt graag langs om een werkplek weer in topconditie te brengen. Heb je een piepende bureaustoel, of liggen alle kabels overhoop? Wij fixen het, kijk hier hoe Sam dat doet.

Bekijk meer Flex Projects

Bekijk al onze producten
Get in touch

Geïnteresseerd in wat
we voor jou kunnen betekenen?