Trots op wat we maken: Ontmoet Sanne!

Sanne is één van de projectmanagers bij Flex Projects. Sanne brengt een frisse energie met zich mee binnen het team.

Sanne omarmt het motto: "If it doesn’t challenge you, it doesn’t change you". Ze is niet bang om nieuwe uitdagingen aan te gaan en ziet deze als een kans om te groeien en zichzelf te verbeteren.

Na een drukke dag vindt Sanne haar ontspanning in de sportschool, waar ze graag traint om haar hoofd leeg te maken.Bovenaan haar bucketlist? Een avontuurlijke reis naar Azië met vriendinnen die gepland staat voor begin juni. We kunnen niet wachten om haar verhalen te horen!

Als Sanne een boek zou schrijven, zou het gaan over de kracht van mindset, discipline en dankbaarheid, met een focus op fitness en voeding.

Thuis is waar Sanne's hart ligt. Ze waardeert de kleine dingen in het leven en vindt het heerlijk om na een vakantie weer thuis te komen.

Wat trekt Sanne het meest aan in haar rol? De interactie met verschillende partijen en het samen toewerken naar een prachtig eindresultaat.

Bij Flex Projects heeft Sanne ontdekt dat het teamwork centraal staat; samen streven we naar het beste resultaat voor iedereen.

We zijn ontzettend blij dat Sanne deel uitmaakt van ons team en kijken uit naar alle projecten die we samen realiseren.

Bekijk meer Flex Projects

Bekijk al onze producten
Get in touch

Geïnteresseerd in wat
we voor jou kunnen betekenen?