Uitgelicht! Maatwerkmeubel Het Kabinet

Voor één van onze opdrachtgevers voeren we momenteel een prachtklus in Den Bosch uit. De eigenaar van het gebouw heeft ons gevraagd een werkcafé te ontwerpen waar alle mensen in het gebouw gebruik van kunnen maken. Inclusief het ontwerpen van een maatwerkmeubel; zo’n opdracht is ons echt op het lijf geschreven!

De receptie krijgt op deze plek een heel nieuwe functie. Normaal komen mensen hier de hal binnen om zich te melden bij de balie. Daarna lopen ze direct een trap op, of ze verdwijnen in een lift. Binnenkort is het ontvangst aan een prachtige balie. Het is een eiland met aan de ene kant een receptie, aan de andere kant een catering-deel. De uitnodiging om wat te drinken en te eten maakt de hal direct een stuk levendiger en aantrekkelijker!

Bij zo’n opdracht gaan we eerst samen met onze ontwerpers om tafel om te sparren: wat is de vraag precies en hoé gaan we dit aanpakken? Na de ontwerpfase komen we met onze Artist Impression bij de opdrachtgever. Ondanks dat we altijd vierkant achter onze ontwerpen staan, blijft zoiets toch altijd een spannend moment. Het is een beetje als de Lion King die vanaf een hoge rots zijn zoon Simba aan de wereld toont. Zo’n gevoel.

Na akkoord gaan we ons focussen op de uitvoering.

Het is voor een maatwerkmeubel van dit formaat, een hele reis om met alle partijen tot een definitief resultaat/indeling te komen. Uitdaging, we like it!

Onze meerwaarde zit ‘m erin dat we per traject één aanspreekpunt hebben. Vanuit sales & ontwerp, dragen Ewoud & Juliette het stokje over aan projectmanager Pascal.

De uitdaging van dit project is dat er twee verschillende partijen gebruik gaan maken van het maatwerkmeubel: de receptionist en de cateraar. Daar zijn we met dit eiland goed in geslaagd. In het oog springen de twee pilaren met het plateau waarop grote planten staan. Deze ontvangsthal is straks een plek waar je binnenkomt en automatisch “Wauw!” zegt.

Gaaf he? Alles is mogelijk, ook bij jou :)

Neem contact met ons op, dan bespreken we jouw aanvraag en bekijken we samen de mogelijkheden.

Bekijk meer Flex Projects

Bekijk al onze producten
Get in touch

Geïnteresseerd in wat
we voor jou kunnen betekenen?