Zo creëer jij een groene omgeving op kantoor

Of je thuis of op kantoor werkt; een groene omgeving om je heen draagt bij aan verschillende zaken. Het is niet alleen leuk, maar het heeft daarnaast ook impact op je werkprestaties. Ben je net bezig met het inrichten van je kantoor, maar heb je nog niet nagedacht over de mogelijkheden? Wij geven je een aantal redenen om alvast op zoek te gaan naar de geschikte planten voor jouw kantoor!

Groene omgeving op de werkplek.

Verbeteren van je werkprestaties

Uit meerdere onderzoeken is gekomen dat planten je werkprestaties verbeteren. En, wel met 15%! Wij hebben de drie volgens ons belangrijkste redenen voor u op een rijtje gezet.

Reden 1: Planten brengen een positieve en gezellige sfeer met zich mee op kantoor. Het geeft een huiselijk gevoel, wat er voor zorgt dat werknemers en collega’s zich fijn voelen op kantoor.

Reden 2: Daarnaast produceren planten zuurstof, waardoor het zuurstofgehalte in de omgeving van de planten stijgt.

Reden 3: Last but not least, groen op kantoor zorgt voor meer concentratie. Neem deze informatie dus mee bij het inrichten van je kantoor of pand!

Wat afleiding tijdens het werken

Naast dat planten hun voordelen hebben qua productiviteit op de werknemers, staat het ook ontzettend gezellig! Veel mensen vinden groen om zich heen leuk, en het staat vaak erg sfeervol in de ruimte. Daarnaast houdt het je ook bezig; zo moet je de planten regelmatig water geven. Dit kan ook worden gezien als een kleine pauze of wat afleiding tijdens het werken.  

Tafelvoetbal tafel in combinatie met planten op kantoor.

Een groene ruimte op jouw kantoor?

Bij het inrichtings- of verbouwingsproces van een kantoor komt een hoop kijken. Geef je dit liever uit handen? Flex Projects heeft een team met specialisten, welke graag de zorgen ontnemen. Wegens onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander waar rekening mee gehouden moet worden, en waar de prioriteiten liggen. Ook bij het gebruik van planten op kantoor! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk meer Flex Projects

Bekijk al onze producten
Get in touch

Geïnteresseerd in wat
we voor jou kunnen betekenen?