Kantoor compleet

Wilt u graag een compleet ingericht kantoor realiseren? Flex Projects neemt graag de zorg uit handen! Onze professionals houden zich bezig met diverse projecten, zoals kantoorinrichtingen, renovaties en praktijkinrichtingen. Al jarenlang zijn wij deskundig op het gebied van zowel kleine als grote projecten. Het kan overweldigend zijn om een kantoor compleet in te richten. Ons team luistert naar uw wensen en geeft hier in het beste advies. 

De werkwijze van Flex Projects

Als bedrijf werken wij vanuit een transparante netwerkconstructie om te zorgen voor de optimale benutting van alle werkplekken op kantoor. Wegens jarenlange ervaring zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwe trends en ontwikkelingen, en kunnen hier goed in ondersteunen. De werkplek van de toekomst is hier een mooi voorbeeld van. Deze werkplek vormt een open ontmoetingsplek, waar mensen samenkomen en hun kennis kunnen delen. Om u de beste service te bieden, doen we geen loze beloftes, maar zijn we er voor u als klant. Flex Projects hanteert een praktische aanpak welke flexibel en simpel is. Zo weet u als klant precies waar u aan toe bent, bij iedere verandering aan uw kantoor of werkplek. 

De ideale kantoorinrichting

Wanneer u een kantoor compleet ingericht wilt hebben, kijken wij niet alleen naar nieuwe meubels of accessoires, maar naar het totaal plaatje. Zo richt je een kantoor zo vernieuwend mogelijk in: 

  • De vloerafwerking: u heeft diverse opties en er zijn tal van vloeren waar u uit kan kiezen. Gaat u voor een harde vloer, zoals tegels of laminaat of toch een zachte vloer (tapijt)? 
  • Systemen: bepaalde systemen zijn niet handig of werken niet tot nauwelijks. Zo zijn ventilatoren wat goedkoper, maar wel zichtbaar. U kunt er ook voor kiezen om een ingebouwd klimaatsysteem te nemen. 
  • De vergaderruimtes: hoe worden de vergaderruimtes ingedeeld? Kiest u juist voor een strak design met een tafel en stoelen of voor een omgeving welke wat relaxter is ingericht? 
  • De bekleding van ramen: om een ruimte voldoende lichtinval te bieden, wordt er vaak gekozen voor simpele luxaflex, maar ook hier zijn er tal van mogelijkheden om over na te denken. 

Hiernaast is het van belang om na te denken over het kantoormeubilair, en op welke manier deze geplaatst zullen moeten worden voor de best mogelijke inrichting. Flex Projects denkt actief met u mee, zodat uw kantoor straks compleet is en de ideale inrichting gerealiseerd kan worden. Wij streven er naar om volledig aan uw wensen te voldoen. 

Meer informatie

Wilt u meer weten over het inrichten van een compleet kantoor en het beste advies ontvangen van professionals? Bij Flex Projects helpen wij u graag. U kunt vrijblijvend contact opnemen via ons contactformulier of direct een offerte aanvragen. We bespreken graag welke mogelijkheden er voor u zijn. Laat u alvast inspireren door ons meest recente projecten te bekijken.

Kantoorruimte met zwarte bureaustoelen en glazenwanden.

Bekijk meer Flex Projects

Bekijk al onze producten
Get in touch

Geïnteresseerd in wat
we voor jou kunnen betekenen?