Kantoorinrichting Woudrichem

Wilt u graag een kantoorinrichting realiseren in de omgeving Woudrichem? Flex Projects ontwerpt en levert diverse projecten. Naast dat wij een kantoorinrichting voor u kunnen realiseren, houden wij ons ook bezig met kantoorrenovaties of een nieuwe praktijkinrichting. Wij hebben jarenlang ervaring in zowel kleine als grote projecten. Wij geven u graag het beste advies passend bij uw wensen. WIj hebben één doel: een verbluffend eindresultaat garanderen aan onze klanten!

Kantoor met rode scheidingswand en uitzicht.


Design & Build


Als bedrijf nemen wij alle verantwoordelijkheid op ons voor de kantoorinrichting. Dit doet Flex Projects onder één contract. Dit betekent dat wij het project ontwerpen én realiseren. Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen, ziet het proces er als volgt uit: 

  • De kennismaking. Hierin bespreken we het budget, uw wensen, de planning en offerte;
  • Het design. We maken een schets, een voorlopig- én definitief ontwerp;
  • Start van de voorbereiding. Hierin bespreken we het definitief budget, de contractering en de uitvoering van het project; 
  • De realisatie van het project en er wordt een tussentijdse oplevering volbracht;
  • Tenslotte zorgen we voor de overdracht van een nieuw kantoorpand! 

Onze werkwijze


De werkplek van de toekomst heeft meer dan alleen de fysieke voorwaarden. Het is voornamelijk een plek waar ontmoetingen zullen plaatsvinden, mensen hun kennis kunnen delen en aan diverse projecten kunnen werken. Flex Projects werkt daarom vanuit een transparante netwerkconstructie aan de optimale benutting van een kantoorinrichting.  Met onze heldere, flexibele en simpele aanpak denken wij graag actief met u mee om het beste eindresultaat te bereiken. Wij hebben professionals met ieder hun specialisme. Wij coördineren uw project van ontwerp tot afbouw met succes! 

Contact


Fles Projects heeft al vele kantoorinrichtingen gerealiseerd in Woudrichem. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over onze andere diensten? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen of direct een offerte aanvragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Bekijk meer Flex Projects

Bekijk al onze producten
Get in touch

Geïnteresseerd in wat
we voor jou kunnen betekenen?