Werkplek

U wilt graag een nieuwe werkplek realiseren voor uw medewerkers of wellicht studenten. Flex Projects heeft jarenlang ervaring in het realiseren van diverse werkplekken. Een fijne werkplek motiveert mensen en verhoogt de betrokkenheid. Daarom helpen wij graag in het geven van het beste advies en realisatie van een werkplek! 

Ons specialisme 

Flex projects heeft jarenlang kennis en ervaring met het inrichten van diverse werkplekken. Wij zijn een innovatief bedrijf en adviseren onze klanten graag, zodat zij hun wensen kunnen waarmaken. Ons werk is om vanuit een transparante netwerkconstructie te werken aan de optimale benutting van een werkplek van de toekomst. Onze service gaat een stap verder. Geen loze beloftes, maar er gewoon zijn voor u als klant!

Onze werkwijze

De werkplek van de toekomst heeft meer dan alleen fysieke voorwaarden. Het is een plek dat in de toekomst meer is bedoeld dan alleen om te werken. Er komen verschillende mensen op af waardoor het een ontmoetingsplek wordt waar iedereen hun kennis en interesses deelt. Daarom moet een werkplek comfortabel zijn en de juiste uitstraling hebben voor een rustgevend gevoel. Flex Projects hanteert een simpele, heldere en flexibele aanpak. Uiteindelijk willen we het eindresultaat dat u wenst! Wij hebben professionals die ieder hun eigen verantwoordelijkheid hebben. Wij zorgen voor de coördinatie van een project van het ontwerp tot en met realisatie! 

Design & Build

Het inrichten van een werkplek vergt vakwerk en tijd. Om ervoor te zorgen dat uw wensen worden meegenomen zullen we een aantal stappen doorlopen die van belang zijn voordat wij een project starten. Zo zullen we tijdens onze kennismaking al uw wensen noteren en de planning uitwerken. Vervolgens maken wij schetsen, een voorlopig ontwerp en een definitief ontwerp. Daarna starten we met de voorbereiding waarin u akkoord kan geven en van ons een offerte ontvangt. Wij voeren vervolgens het project uit en dragen zorg voor een tussentijdse oplevering. Ten slotte, vindt de overdracht plaats en u heeft een nieuwe werkplek! 

Houten kantoor design met planten en blauwe bank.

Contact

Wilt u meer informatie over een werkplek of de inrichting van een ander project? Neem contact met ons op via dit formulier. Liever direct een offerte aanvragen? Dat kan via deze pagina. Wij zorgen ervoor dat we zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

Bekijk meer Flex Projects

Bekijk al onze producten
Get in touch

Geïnteresseerd in wat
we voor jou kunnen betekenen?