Projectinrichting Utrecht

Flex Projects is een vooruitstrevend en innovatief bedrijf met een specialisatie in het geven van advies én de realisatie van de meest uiteenlopende inrichtingsprojecten. Van kantoorinrichtingen en -renovaties tot praktijkinrichtingen en serviceprojecten; wat uw vraag ook is, ons deskundige team staat voor u klaar. Verbondenheid, durf, creativiteiten, kwaliteit en een no-nonsense mentaliteit: dat is waar Flex Projects voor staat en dat is dan ook precies wat u van ons kunt verwachten. Wilt u een projectinrichting in Utrecht laten realiseren door een expert? Wij voorzien u graag van persoonlijk advies en creëren op basis van uw wensen en behoeften een projectinrichting waar u nog jarenlang van kunt genieten! 

Witte kantoor ruimte met ramen en glazen werkruimte.

De ideale projectinrichting

Een weloverwogen projectinrichting zorgt niet alleen voor een fraaie uitstraling, maar draagt ook bij aan de productiviteit. Bovendien draait de werkplek van de toekomst niet alleen om fysieke en esthetische elementen, maar vooral om het worden van een ‘open’ ontmoetingsplek waar kennisdeling en het gezamenlijk werken aan projecten centraal staat. Voor het meest ideale interieurontwerp moet er in ieder geval worden nagedacht over:

  • De vloerafwerking: kiest u voor een harde vloer, zoals tegels of laminaat of eerder voor een zachte vloer, denk aan een vloerbedekking?
  • Systemen: hierbij heeft u keuze uit een ingebouwd klimaatsystemen of ventilatoren. 
  • Vergaderruimtes: de keuze van het interieur heeft grote invloed op de werksfeer van de ruimte.
  • Raambekleding: raamdecoratie is er in alle soorten en maten, met ieder hun eigen charme en uitstraling.

Het moge duidelijk zijn dat de aankleding van uw ruimte belangrijk is voor de werksfeer. Bij aankleding kunt u onder meer denken aan bureaus, stoelen, tafels en natuurlijk accessoires. Wilt u een fraaie en efficiënte projectinrichting, dan zijn er dus veel diverse aspecten waar u rekening mee moet houden. Wij denken graag actief met u mee en zorgen voor een optimale benutting van uw gebouw/werkplek. 

Design & Build

Met onze service gaan we graag een stapje verder. Wij doen geen loze beloftes, maar zijn er voor u als klant. Zo werken wij met contractuele overeenkomsten waarin wij de verantwoordelijkheid op ons nemen van ontwerp tot afbouw. Hiervoor leveren wij onze eigen unieke totaalconcepten die onze klanten blijven verbazen, elke keer opnieuw. 

Wij zijn gedreven en ambitieuze professionals met ieder een eigen specialisme. Wat uw wensen ook zijn, we houden hierbij altijd rekening met alle doelstellingen die u heeft. Ons uiteindelijke doel is dan ook om u als klant op de lange termijn tevreden te stellen, gewoon door te doen wat we beloven. Het traject starten we met een kennismakingsgesprek waaruit een schets van uw project volgt. Na een degelijke voorbereiding starten we met de realisatie en aan het eind van het traject heeft u een projectinrichting die precies voldoet aan uw verwachtingen. 

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in wat Flex Projects precies voor uw projectinrichting in Utrecht kan betekenen. Neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier. Het is uiteraard ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Nieuwsgierig wat voor projectinrichtingen we al hebben mogen realiseren? Bekijk dan onze projecten!

Bekijk meer Flex Projects

Bekijk al onze producten
Get in touch

Geïnteresseerd in wat
we voor jou kunnen betekenen?