Kantoorinrichting Amersfoort

Wilt u een unieke en efficiënte kantoorinrichting realiseren in Amersfoort? Bij Flex Project kunt u terecht voor de volledige inrichting van uw kantoor. Ons team beschikt over jarenlange ervaring en kennis op het gebied van diverse soorten inrichtingsprojecten. Bovendien voorzien wij u graag van persoonlijk advies en werken we samen met u toe naar een verbluffend eindresultaat! 

De ideale kantoorinrichting

Wist u dat een goed doordacht interieurontwerp voor uw kantoorinrichting er niet alleen voor zorgt dat uw kantoor fraai oogt, maar bovenal ook werkbaar is. Dit komt vervolgens de productiviteit weer ten goede. Om de ideale kantoorinrichting te verwezenlijken, zijn er een aantal zaken die een belangrijke rol spelen. Dit gaat verder dan enkel en alleen nieuwe meubels. Zo zijn er nog andere aspecten die bijdragen aan een innoverende inrichting, zoals:

  • De afwerking van de vloer: hierbij kunt u kiezen uit een harde vloer (tegels, laminaat) of een zachte vloer (vloerbedekking).
  • Systemen: u heeft keuze uit een ingebouwd klimaatsysteem of ventilatoren.
  • De vergaderruimtes: hoe richt u deze in en voor welk design kiest u?
  • Raambekleding: de soorten raamdecoratie zijn haast oneindig, waarbij elk type zijn eigen charme en uitstraling heeft.

Naast bovenstaande elementen, heeft ook de aankleding van het kantoor invloed op werkomgeving. Denk hierbij aan de bureaus, stoelen, tafels en uiteraard accessoires. Kortom, u heeft een hoop dingen om over na te denken. Flex neemt dit graag voor u uit handen. Op basis van uw wensen en behoeften streven wij naar de realisatie van uw ideale kantoorinrichting. 

Design & Build

Flex werkt met een contractuele overeenkomst waarbij wij de verantwoordelijk op ons nemen voor zowel het ontwerp als de bouw van uw project. Bovendien staat een flexibele en heldere aanpak bij ons hoog in het vaandel. Zo weet u als klant precies waar u aan toe bent. 

Ons team bestaat uit passievolle professionals die ieder over een eigen specialisme beschikken. Op basis van een kennismakingsgesprek - waarbij zaken als het budget, de planning en het plan van aanpak worden besproken - starten zij met de schets van uw project. Hierna volgt de voorbereiding en start de realisatie. Na een tussentijdse oplevering kunt u aan het eind genieten van het opgeleverd project met het beste eindresultaat, ofwel uw nieuwe, innoverende kantoorinrichting! 

Kantoor ingericht d.m.v. houten design en dubbele schermen


Meer informatie

Bent u benieuwd wat Flex Projects voor de inrichting van uw kantoor kan betekenen en wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier. Wij houden hierbij rekening met al uw wensen en komen zo tot een uniek idee. U kunt uiteraard ook direct een offerte aanvragen. Nieuwsgierig naar welke diverse kantoorinrichtingen wij al hebben mogen realiseren? Bekijk dan snel onze projecten

Bekijk meer Flex Projects

Bekijk al onze producten
Get in touch

Geïnteresseerd in wat
we voor jou kunnen betekenen?