Kantoor interieur

U wilt graag een nieuw kantoorinterieur maar u weet niet hoe u dit moet aanpakken? Flex Projects helpt u graag in het realiseren van een nieuw kantoor en de inrichting daarvan. Wij hebben professionals die al jarenlang ervaring hebben en u van het juiste advies kunnen voorzien. 

Onze werkwijze

Flex Projects werkt vanuit een transparante netwerkconstructie. De werkplek van de toekomst heeft meer dan alleen fysieke voorwaarden. Wij vinden dat een werkplek een ontmoetingsplek is voor mensen die hun kennis delen. Wij werken met een flexibele en simpele aanpak. Hiermee willen wij een eindresultaat bereiken waar u tevreden mee bent! Ons team weet van aanpakken en de juiste manier van werken. Wij denken graag met u mee en coördineren uw project vanaf het ontwerp tot en met realisatie! 

Kantoor design met een grote paarse lamp en paarse kantoor accenten.

Design & Build

Om uw kantoor om te toveren en te voorzien van nieuw kantoorinterieur zijn er vele manieren. U kunt nieuwe spullen aanschaffen of al gebruikte meubelen kopen. Het maakt niet uit waar u voor kiest, Flex Project helpt u mee met de inrichting, het ontwerp en de realisatie. Wij doen dit als volgt: 

  • In de kennismaking bespreken we onder andere het budget, de planning en uw wensen;
  • We zetten een design op, met een schets en een voorlopig-en definitief ontwerp;
  • We starten de voorbereiding en bespreken het definitieve budget én de realisatie; 
  • U krijgt een tussentijdse oplevering van ons;
  • Het project is klaar om over te dragen! 

Contact

Heeft u vragen over onze projecten of wilt u meer informatie over kantoor interieur? Wij helpen u graag! U kunt vrijblijvend contact opnemen door dit formulier in te vullen of u kunt direct een offerte aanvragen op deze pagina. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Bekijk meer Flex Projects

Bekijk al onze producten
Get in touch

Geïnteresseerd in wat
we voor jou kunnen betekenen?