Kantoorinrichting

Ons specialisme 

Flex Projects is een innovatief bedrijf dat zich bezighoudt met het adviseren en realiseren van inrichtingsprojecten. Dit doen wij voor zowel kleine als grote projecten. Zo hebben we jarenlang kennis en ervaring met kantoorinrichting. Een goede kantoorinrichting is belangrijk voor zowel de medewerkers als uw klanten. Voor hen is uw kantoor een 3D-visitekaartje. Wij dragen zorg voor een verbluffend resultaat! 

Design & Build

Onder één contract nemen wij als bedrijf alle verantwoordelijkheid op ons voor de kantoorinrichting. Dit betekent dat wij ontwerpen en het project realiseren. Het proces ziet er als volgt uit: tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we aandachtspunten zoals het budget, de planning, uw wensen en de offerte. Vervolgens komen we met een design. We maken een schets, voorlopig- én definitief ontwerp. Dan starten we de voorbereiding waarin we het definitief budget bespreken, de contractering en de uitvoering van het project. Het project wordt nu gerealiseerd en een tussentijdse oplevering wordt volbracht. Uiteindelijk zorgen we voor de overdracht en kunt u genieten van een nieuw kantoor!

Kantoorinrichting gerealiseerd met groene planten als design.

Onze werkwijze

Flex Projects werkt vanuit een transparante netwerkconstructie aan de optimale benutting van een gebouw of werkplek. De werkplek van de toekomst is meer dan alleen fysieke voorwaarden. Het zal voornamelijk een open ontmoetingsplek worden. Hier kunnen mensen hun kennis delen en aan projecten werken. Wij denken graag actief met u mee met onze flexibele, heldere en simpele aanpak, zodat u weet waar u aan toe bent. Flex Projects heeft ambitieuze professionals met ieder hun eigen verantwoordelijkheid. Van ontwerp tot afbouw coördineren wij uw project en dit doen wij met succes! 

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van uw kantoorinrichting? Neem vrijblijvend contact met ons op via dit formulier. Wij denken graag met u mee. Wilt u direct een offerte aanvragen? Dat kan. Op deze pagina kunt u de nodige gegevens achterlaten. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Bekijk meer Flex Projects

Bekijk al onze producten
Get in touch

Geïnteresseerd in wat
we voor jou kunnen betekenen?