Kantoorinrichting Amsterdam

Kantoorinrichting Amsterdam

Wilt u graag een unieke kantoorinrichting realiseren in Amsterdam? Flex Projects is een innovatief bedrijf dat zich bezighoudt met kantoorinrichtingen. Al jarenlang hebben wij de kennis en ervaring met diverse inrichtingsprojecten. Wij geven u graag het advies dat aansluit bij uw wensen en streven naar een verbluffend eindresultaat! 

De ideale kantoorinrichting

Bij een ideale kantoorinrichting spelen een aantal zaken een belangrijke rol. Om een kantoor zo vernieuwend mogelijk in te richten, zijn niet alleen nieuwe meubels van belang. Andere aspecten die de inrichting innoverend maken, zijn onder andere:

  • De vloerafwerking: kiest u voor een harde vloer (tegels, laminaat) of gaat u voor een zachte vloer (tapijt)? 
  • Systemen: gaat u voor een ingebouwd klimaatsysteem of neemt u ventilators? 
  • De vergaderruimtes: hoe worden deze ingedeeld en welk design krijgen ze?
  • De bekleding van de ramen: gaat u voor simpele luxaflex of zorgt u voor voldoende lichtinval?

Uiteraard kunt u daarna denken aan de aankleding van het kantoor, zoals de bureaus, stoelen, tafels en accessoires. Er zijn dus een hoop dingen om over na te denken. Flex projects denkt graag actief met u mee zodat de ideale kantoorinrichting gerealiseerd wordt en voldoet aan uw wensen! 

Design & Build

Onder één contract nemen wij alle verantwoordelijkheid op ons als bedrijf. Wij realiseren uw kantoorinrichting vanaf het ontwerp tot en met de start van het project. Tijdens het proces worden er een aantal stappen gevolgd: We zullen eerst kennismaken en bespreken onderwerpen, zoals het budget, de planning, uw wensen en de offerte. Vervolgens maken we een schets, een voorlopig- en definitief ontwerp. Hierna starten we met de voorbereiding waarin het definitieve budget besproken wordt en de uitvoering van het project. Daarna krijgt u een tussentijdse oplevering van het project en uiteindelijk dragen we een nieuw kantoor aan u over!

Flex werkplekken met gekleurde wand en gekleurde stoelen.


Meer informatie

Wilt u meer informatie over een kantoorinrichting en weten wat we voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact opnemen via ons contactformulier. Wij zorgen ervoor dat al uw wensen meegenomen worden en denken mee om tot een uniek idee te komen. Wilt u direct een offerte aanvragen? Dat kan op deze pagina. Bekijk hier diverse kantoorinrichtingen die Flex Projects gerealiseerd heeft.

Bekijk meer Flex Projects

Bekijk al onze producten
Get in touch

Geïnteresseerd in wat
we voor jou kunnen betekenen?