Projectinrichting Den Haag

Ons specialisme 

Flex Projects is een innovatief en vooruitstrevend bedrijf in het realiseren en adviseren van de meest uiteenlopende en diverse projectinrichtingen. Wij zijn dé specialist voor zowel kleine als grote projecten. Wij hebben jarenlange kennis en ervaring in onder andere renovaties en inrichtingen. Dus, bent u op zoek naar een projectinrichting in Den Haag of omgeving? Flex Projects maakt gegarandeerd het verschil! 

Onze werkwijze

Om uw wensen zo goed mogelijk te realiseren, denken wij graag actief met u mee en adviseren u waar nodig. Wij werken vanuit een transparante netwerkconstructie aan de optimale benutting van een project. Met een heldere, flexibele en simpele aanpak weet u als klant waar u aan toe bent. Flex Projects heeft ambitieuze professionals die ieder hun eigen verantwoordelijkheid hebben. Vanaf het ontwerp tot en met realisatie wordt uw project gecoördineerd voor het beste resultaat. 

Design & Build

Wanneer u kiest voor Flex Projects, wordt er een contractuele overeenkomst opgesteld waarbij wij als bedrijf onder één contract alle verantwoordelijkheid op ons nemen voor zowel het ontwerp als de bouw van een project. Om het proces zo goed mogelijk te doorlopen, hanteren we een aantal stappen: 

  • Kennismaking waarin we zaken bespreken, zoals de planning, uw budget en uw wensen;
  • Er zal een design opgezet worden met een schets, een voorlopig-én definitief ontwerp;
  • Tijdens de voorbereiding zal het definitieve budget en de uitvoering van het project besproken worden;
  • Het project wordt gerealiseerd met een tussentijdse oplevering;
  • Uiteindelijk vindt de overdracht van het project plaats.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over een projectinrichting in Den Haag? Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken en uw wensen te realiseren. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. U kunt ook direct een offerte aanvragen.

Get in touch

Bent u geïnteresseerd in wat
wij voor u kunnen betekenen?